Haberler

Nurdağı'nda Bilgi Yarışması

Nurdağı'nda, ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında birinciliği Nurten Öztürk İlköğretim Okulu kazandı.

Vali Lütfullah Bilgin Spor Salonu'nda yapılan yarışmaya, 13 okul katıldı. 20 sorunun sorulduğu yarışmada, Nurten Öztürk İlköğretim Okulu tam puan alarak birinci olurken, Doktor Salman Gülsoy İlköğretim Okulu ikinci, Sakçagözü 10 Kasım İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, yaptığı konuşmada, amaçlarının ilçedeki ilköğretim okullarının kaynaşmasını ve dayanışmasını sağlamak olduğunu, belirterek belirterek tüm okullara ve öğrencilere teşekkür etti.

Başıbüyük, şunları kaydetti:

"Yarışmada birinci olan okulumuz önümüzdeki ay içerisinde il geneli yapılacak olan yarışmada ilçemizi temsil edecek. Öğrencilerden beklentimiz geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de ilçemizi il birinciliğine taşıması."

Bilgi yarışmasını Kaymakam Abdulkadir Okay, İlçe Emniyet Amiri Ceyhun Yılmaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Aksoy ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mehmet Genç ve çok sayıda davetli izledi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Nurten Öztürk Sakçagözü Nurdağı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title