Haberler

Nur Yerlitaş'ı Hüngür Hüngür Ağlatan Şarkı

Güncelleme:

'Bu Tarz Benim' yarışmasının açılışında çalınan "Unut Demek Çok Kolay" şarkısı jüri üyelerinden Nur Yerlitaş'ı hüngür hüngür ağlattı.

Ekranların fenomen programı 'Bu Tarz Benim' sürprizlerle dolu bölümleriyle seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

NUR YERLİTAŞ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Yarışmanın en çok konuşulan ve takip edilen jürilerinden Nur Yerlitaş, bugünkü programı gözyaşlarıyla açtı. Programın başında ünlü şarkıcı Güllü'nün seslendirdiği "Unut Demek Çok Kolay" şarkısı çalınca Nur Yerlitaş, gözyaşlarına hakim olamadı.

Çalan şarkıları adeta kendi söylüyormuş gibi eşlik eden Nur Yerlitaş, geçtiğimiz bir programı da Metallica'nın 'Nothing Else Matters' şarkısıyla açmıştı. Nur Yerlitaş'ın bu görüntüleri sosyal medyada ilgi odağı haline geldi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Nur Yerlitaş Medya Haberler

Bakmadan Geçme

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri!
500

Yorumlar (12)

ıbrahım solmaz:

televizyonu kapatın kapalı siyah ekran bunlar ve bunların yaptıkları proğramdan çok daha düzeylı ve kalitelidır

2
0
yanıtYanıtla
istanbullu:

ağlamak moda oldu nasıl ağlamaksa teröriste ağlayan siyasetciler olduğu gibi zoraki şarkıya ağlayan var işte. Allahım kafayı yememek elde değil

1
0
yanıtYanıtla
siyna kMobil-ANDROID:

tek derdimiZ buydu. vah vah

1
0
yanıtYanıtla
BurakMobil-IOS:

Ulkenin gundemi bumu?,?ne bicim haber yapiosunuz

0
0
yanıtYanıtla
Cansu G.Mobil-ANDROID:

Show show show !

0
0
yanıtYanıtla
Birol:

Bu Arap kadin da kim ya?

0
0
yanıtYanıtla
Birol:

Ya Tipe bak bu Arap ve Kürt (Yavuz Bingöl) reziller durmadan yalakalık yapıyor AKPye. . Karakter yok ki? Para para para. . . dertleri. . . memleket bunların sayesinde bu duruma geldi. . .

0
0
yanıtYanıtla
yüce onos Mobil-ANDROID:

canım benim nasıl da içli ağlıyor

0
0
yanıtYanıtla
GEZGİN.:

Beleşten geçinenler

0
0
yanıtYanıtla
zehra Mobil-ANDROID:

bunu ağlatmayan şarkıyı haber yapın ya. Hepsi reyting oyunu

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title