Haberler

Nur Bozar ve Özlem Özden Asıl Emellerine Ulaştı

Güncelleme:

Yarışmada öne çıkan bu iki isim, TV sektörüne girme emellerine ulaştı. İkiliden Özlem Özden yarışmada jüri olacak Nur Bozar da sunucu olacak.

Bu Tarz Benim'in öne çıkan isimleri Özlem Özden ile Nur Bozar, TV sektörüne girme emellerine ulaştı. İkiliyi yakında bir şarkı yarışmasında izleyeceğiz.

ASIL EMELLERİNE ULAŞTILAR

'Bu Tarz Benim' yarışmasının Türkan Şoray'a benzerliği ile dikkat çeken ismi Nur Bozar ile hiç susmayan yarışmacısı Özlem Özden amaçlarına ulaştı. İkili yakında ATV'de ekrana gelecek bir şarkı yarışmasında görev alacak. Özlem Özden jüri üyesi koltuğunda oturacak. Programın sahne arkası sunuculuğunu ise Nur Bozar üstelenecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Özlem Özden Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (90)

YURTSEVER TÜRK:

DÜNYADA EN ÇOK BOŞ ADAMLARIN YÜKSEK MEVKİLERE GELDİĞİ YER BOŞÇULARIN MEMLEKETİ TÜRKİYEDİR. GERÇEK ADAMLAR MADENLERDE İNŞAATLARDA BARAJLARDA CAN TEHLİKESİ İLE ÇALIŞIRKEN BOŞ ADAMLARDA TVLERE RADYOLARA ÇIKARAK YÜKSEK PARALAR ALIYOR AL SANA ADALET ADALET ARTIK SADECE İSİM OLMUŞ

64
4
yanıtYanıtla
genclerde iman zayifligi var.,.!!:

Ben bir sehit annesiyim: bu acik sacik programlara lanet ediyorum, , benim baktigim falan yok ama torunlarim bakiyorlar, onlara bakmayin ayiptir günahtir diyorum ama söz dinletemiyorum, , babalari PKK ile savasirken sehit oldu yavrumum ruhu mezarinda rahat olsun istiyorum. . torunlarimi kaybetmekten onlarinda bu pisliklere özenip yoldan cikmalarindan korkuyorum, .

46
14
yanıtYanıtla
ali can:

özlem özden juri olacaksa , Bende sinema filminde başrol oynarım. bu benim hakkım. . .

42
1
yanıtYanıtla
suna yekeler:

bu kısıler ınsanın pıskolojısını bozuyor asla ızlemeyecegım

34
4
yanıtYanıtla
M.AYHAN:

bir bu eksikti kim bönlar ya . . Nur un ses tonu o kadar iticiki konuşma tarzı da aynı Özlem desen akıllara zarar bu yapımcılarda kafayı yemiş sanırım. . o kadar kaliteli insanlar varken bunlar da ne. . . .

31
6
yanıtYanıtla
yalnızkurt:

İki sevinsiz, ben o yarışmayıseyretmem!

35
1
yanıtYanıtla
TGB:

BUNUN NERESİ TÜRKAN ŞORAY A BENZİYOR YA. YANINDAN BİLE GEÇEMEZ. .

34
2
yanıtYanıtla
doğrucu:

Jüri derken? Hangi sıfatla? Hangi müzik bilgisi ve geçmişiyle?

31
3
yanıtYanıtla
merve:

dünkü konuşmayı bile bilmeyen seviyesiz saygısız insanlar jüri koltuğunda ahhhh türkiye

28
2
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

Boş insanlar boş uğraşlar.

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title