Haberler

NTV'deki Domuz Sucuğu Tarifine Tepki Yağdı

Güncelleme:

NTV ekranlarında yayınlanan yemek programında domuz etinden sucuk yapımının anlatılması ekran başındaki izleyicilerin tepkisini çekti.

NTV'de yayınlanan yemek programında domuz etinden yapılan sucuğun tarifinin gösterilmesi izleyenleri şoke etti.

ŞİKAYET TELEFONLARI YAĞDI

Cumartesi günü öğleden sonra yayınlanan yemek programında İspanya'nın "en ünlü sucuğu" diye tanıtılan sucuğun yapımında domuz etinin kullanılması ve bu konuda hassasiyeti olan bir ülkede çok rahatça anlatılması büyük tepkiyle karşılandı. Yayın sonrası kanala şikayet telefonları yağdı.

DOMUZ MAKETİ GÖSTERİLDİ

Programın sunucusu sucuk yapımında kulllanılan etin, hayvanın neresinden alındığını gösterirken domuz maketini gösterince izleyenleri hayrete düşürdü. Domuz etinin yenmesinin haram olduğu Müslüman toplumunda bu şekilde özensizce yayın yapılması vatandaştan tepki aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İspanya Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (155)

Azıcık Saygı:

Başkasının yaşam tarzına saygı duymayı bilmeyen ortadoğulu bir toplumun verdiği bu tepkilere hiç şaşırmamak lazımdır. . Gericilik ve kıt akıllılık moda haline geldi bu ülkede. . Her yerde yanısmalarını yaşar olduk. . TV de domuz etinden yemek tarifi yapılınca sanki o tarifdeki yemek bizim bu gericilerin boğazından geçiyor sanki. . Kardeşim seven seviyor sana ne???

20
25
yanıtYanıtla
kıroMobil-ANDROID:

yemezsin olur biter.ne gerizekalılar var yahuuuu

18
27
yanıtYanıtla
melikMobil-ANDROID:

madem bu kadar duyarlisiniz tvlerdeki opusme taciz vb.olaylara neden tepki vermiyorsunuz sonucta zina da haram bu inancta.

31
4
yanıtYanıtla
yuhhhhmobilWeb@haberler.com:

Hayırdır müminler canınız mı çekti. Nedir bu öfke bizim dinimiz hoşgörü dini demekle olmuyor. Eğer bir programı bile sindiremezsek içimize kim inanır bizim hoşgörümüze. Unutmayın domuz demesi değil yemesi günah.

11
22
yanıtYanıtla
EMRE:

Herşey lafla başlar. Durup dururken de öyle bir yayın yapılmadı ya sonuçta ,

yanıt0
yanıt0
zeki:

Beyinsiz hala anlamadın mı? Sempati algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Ayrıca domuz demekle falan alakası yok olayın. Resmen domuzdan da sucuk yapılabilir algısı.

yanıt1
yanıt0
etmi alabiliyoruz:

domuz etini marketlerde kg 5 liradan satsalar kapislanirdi millet et yerdi hic degilse

5
27
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Bu ülkede birtek müslümanlarmı yasıyor %10luk kesime biraz saygı gösterilmesi lazım diye düsünüyorum herseye atlayan bir toplumuz düsüncesiz kaba

6
26
yanıtYanıtla
iyiceYOBAZoldukMobil-ANDROID:

yobazlar. televizyondaki domuz dan rahatsiz olmuslar. once bir aynaya bakin birde etrafinizdaki 2 ayakli domuzlara ...

8
23
yanıtYanıtla
VATANSEVER44:

televizyonda onca çıplak onca sevişme sahnesi varken domuza takılanlara gülmemek elde değil. . .

16
13
yanıtYanıtla
zeki:

Beyinsiz hala anlamadın mı? Sempati algısı oluşturmaya çalışıyorlar. Ayrıca domuz demekle falan alakası yok olayın. Resmen domuzdan da sucuk yapılabilir algısı.

1
0
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title