Haberler

"Novartıs iMag" İkinci Sayısında Sarı Nokta Hastalığı Anlatılıyor

Güncelleme:

Novartis'in ilaç sektöründe bir ilke imza atarak yayınladığı "iMag" ikinci sayısında sarı nokta hastalığına odaklanıyor. Bir tablet uygulaması olan "Novartis iMag" her sayıda yepyeni konular ve hastalıklarla ilgili merak edilenler hakkında detaylı ve kapsamlı bir bilgi aktarımı sağlıyor. Görsel ve videolarla desteklenen online dergide, Novartis'ten haberler, psikoloji ve eğitim yazıları, seyahat notları ve şehirdeki aktivitelerle ilgili bilgilere de erişilebiliyor.

İlaç sektöründe bir ilk olan "Novartis iMag"in ikinci sayısı tablet kullanıcılarına sunuldu. Bir dijital dergi olan ve her sayısında farklı bir terapötik alanla ilgili uzman görüşlerine, hastalığın aşamalarına, tanı ve tedavi süreçlerine, hastaların yaşam hikâyelerine kolay ve farklı bir tasarımla ulaşılmasını sağlayan iMag tablet uygulaması hastalıklarla ilgili merak edilenler hakkında detaylı ve kapsamlı bir bilgi aktarımı sağlamaya devam ediyor.

Görsel ve videolarla desteklenen dergi içeriğinde Novartis ile ilgili bilgiler, güncel konular ve haberler, psikoloji, eğitim ve insan kaynakları konulu yazılar, seyahat notları ve şehirdeki aktivitelerle ilgili bilgilere de erişilebiliyor.

Sarı nokta hastalığı ile ilgili bilinmeyenler

Mart ayında ikinci sayısı yayınlanan Novartis iMag bu sayısında halk arasında sarı nokta hastalığı olarak bilinen Yaşa Bağlı Makula Dejenerasyonu'na (YMDB) odaklanıyor. Hastalığın tanımı, bulguları, hastalığın türleri, görülme sıklığı, günlük yaşama etkileri ve tedavisi konusunda detaylı bilgiler aktarılıyor. Türk Oftalmoloji Derneği 2013 yılı Genel Başkanı Prof. Dr. Süleyman Kaynak hastalıkla ilgili güncel bilgileri paylaşırken, İstanbul Retina Enstitüsü Tıbbi Retina & Anjiyografi Elektrofizyoloji Laboratuvarı Direktörü Doç. Dr. Serra Arf ise Novartis'in koşulsuz desteğiyle Türk Oftalmoloji Derneği tarafından yürütülen Sarı Nokta Hastalığı Kısa Film Yarışması projesini anlatıyor. Dergide ayrıca Novartis Türkiye Uzmanlık İlaçları Direktörü Bahadır Pakiş'in, Novartis'in sarı nokta hastalığı alanındaki çalışmalarını aktardığı röportaja yer veriliyor.

İlaç endüstrisinde bir ilk olan Novartis iMag, dijital dergi formatında olması sebebiyle okurlara teknolojik, kolay erişilebilir ve kolay okunabilir bir araç sunuyor. Gün geçtikçe daha taşınabilir daha mobil hale gelen teknolojileri kullanarak hastaların hayatını kolaylaştırmayı ve sağlık konusundaki bilinci artırmayı hedefleyen Novartis, bu amacı gerçekleştirirken okuyucuların en kolay ve rahat takip edebileceği tasarımda ve içerikte bir dergi sunmayı amaçlıyor. İçeriği Novartis tarafından hazırlanan derginin tüm video çekimleri ve içerik geliştirme süreci de Novartis tarafından takip ediliyor. Dergideki seyahat ve gezi rehberi gibi bölümlerinde bulunan yazılar Novartis çalışanları tarafından kaleme alınıyor.

Çeşitli terapötik alanlarda konunun uzmanlarının görüşlerini takip etmek, hasta ve hasta yakınlarının tecrübelerine ilişkin bilgi edinmek isteyen tüm okuyucuların ücretsiz olarak indirebildiği dergi App Store ve Google Play'den indirilebiliyor. Herkesin erişim sağlayabileceği bu dergi App Store'da "Newsstand" aplikasyonu üzerinden ücretsiz olarak indirilebilirken, Android kullanıcıları Google Play Store üzerinden dergiye erişebiliyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Novartis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title