Haberler

Nişantaşı'nda Vurulan Vedat Şahin'in Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'un lüks mağazalarıyla ünlü semti Nişantaşı'nda, ünlü mafya babası Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve yakın adamı Ferdi Topal'ın öldürülmesi olayının görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'un lüks mağazalarıyla ünlü semti Nişantaşı'nda, dün akşam 22.00 civarlarında Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde suç örgütü lideri Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu öldü. Olayda koruma Enver Aydın da yaralandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bugün cinayetle ilgili görüntüler ortaya çıktı. Vedat Şahin ve yanındaki iki adamını, içinde 3 kişi bulunan Cilio marka kırmızı renkli bir araç uzun süre takip ediyor. Daha sonra iki kişi araçtan ateş ederek inerek, tam Valikonağı Caddesi üzerinde Vedat Şahin ve iki adamına uzun namlulu silah ve tabancayla ateş etmeye başlıyor. Açılan ateş sonucu Vedat Şahin ve Ferdi Topal kaçmaya bile fırsat bulamadan saniyeler içinde hayatını kaybediyor. Diğer koruma Enver Aydın ise kendini yere attığı için sadece koluna iki kurşun isabet ederek yaralı olarak kurtuluyor. Kırmızı araç ise biraz ilerledikten sonra duruyor ve bir kişi geri dönerek Şahin ve adamlarının ölüp ölmediğini kontrol ediyor. Daha sonra şahıslar araca binerek olay yerinden hızlıcı uzaklaşıyor.

53 EL ATEŞ EDİLDİ

Polis, olaydan sonra yaptığı inceleme sonucu 53 el ateş edildiğini belirledi. Bunlardan 48'inin kalaşnikof marka uzun namlulu silahtan çıktığı tespit edildi. Açılan ateş, çevrede bulunan bazı evlere de isabet etti fakat şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

SARAL ÇETESİ'YLE YILLARCA ÇATIŞTILAR

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in 'Sarallar Çetesi' olarak bilinen grupla uzun süredir husumet halinde olduğu biliniyor. Cinayetin iki mafya arasındaki hesaplaşmadan kaynaklanmış olabileceği iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Enver Aydın Sedat Şahin Nişantaşı İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

PALA:

VEDAT ŞAHİN BUNU KİMSENİN YANINA BIRAKMAZ SİZ TÜRKİYENİN GERÇEK MAFYASINI ŞİMDİ GÖRÜN.

21
43
yanıtYanıtla
gurtbetcimobilWeb@haberler.com:

Yesinler birbirlerini, darisi baska mafya babalarina

55
3
yanıtYanıtla
X-RAY:

BİRİLERİ MAFYA BİTTİ DİYORLARDI DEMEK MAFYA BİTMEMİŞ. . .

55
1
yanıtYanıtla
Bafra''lı:

Allah rahmet eylesin. .

17
32
yanıtYanıtla
vatandaş:

arkadaşlar bu adı gecen iki mafyada ülkücüdüyler degilmi

23
15
yanıtYanıtla
nesli:

su testisi su yolunda kırılır

31
3
yanıtYanıtla
X Mobil-IOS:

Ne biçim ülke bu türkiye yasanilacak yer deyil !!!nefret ettiriyolar insani yazik ya cana kiymak haramdir

30
2
yanıtYanıtla
samsunmobilWeb@haberler.com:

Samsunun basi sag olsun

12
15
yanıtYanıtla
PALA:

SEDAT ŞAHİN İ TANIYOSAM BUNUN İNTİKAMINI NEYE MAL OLURSA OLSUN GARANTİ ALIR EĞER BUNU SARALLAR YAPTIRDIYSA KÖKLERİNİ KURUTUR İST GECE KULÜPLERİ YAPTIRDIYSA BÜTÜN GECE KULÜPLERİ KAPANIR TAHMİMCE

7
18
yanıtYanıtla
misafirMobil-ANDROID:

su restisi su yolunda kırılır

23
0
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title