Haberler

Nişanlı Kızın Başka Erkekle Mesajlaşması Başını Yaktı

Güncelleme:

Ankara'da nişanlı kızın tanıştığı başka erkekle mesajlaşması başını yaktı. Genç kız hem altınlarını kaptırdı, hem de tehditle ilişkiye zorlandı.

Ankara'da nişanlı bir genç kız, tanıştığı bir başka adamla mesajlaşmaya başladı. Adam bir süre sonra "Mesajlarını nişanlına gösteririm" diye tehdit etti. Genç kız tehditlerden kurtulmak için hem altınlarını kaptırdı hem de adamla bir otelde ilişkiye girmek zorunda kaldı.

CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR

Ankara'da inşaat işlerinde çalışan Ü.Ö. adlı adam, tanıştığı A.M. adlı genç kızla bir süre sonra sıkça telefonda görüşmeye başladı.

İkili birbirleriyle cinsel içerikli mesajlar da paylaştı. Ancak A.M.'nin nişanlı olduğunu öğrenen Ü.Ö., genç kızı cinsel içerikli mesajlarını nişanlısına göstermekle tehdit ederek altınlarını ve bileziklerini istedi.

ALTINLARINI KAPTIRDI

Habertürk'ün haberine göre; Ailesi ve nişanlısının durumu öğrenmesinden endişe eden genç kız bilezikleri vermek için Ü.Ö'yü Ulus'a çağırdı. Ü.Ö. buluşma noktasına arkadaşı Uğur P.'yi gönderdi. Genç kız 2 bilezik ve 3 çeyrek altını Uğur P.'ye verdi

İLİŞKİYİ KAMERAYA KAYDETTİ

Bilezik ve altınları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri devam etti. Bu kez de genç kızı Ulus'ta bir otele çağırdı ve tehditle genç kızla birlikte oldu. İlişkinin ardından A.M.'nin boynundaki altın kolye ve küpelerini de almayı ihmal etmedi.

A.M. tam kurtulduğunu düşünürken bir hafta sonra Ü.Ö.'den "Otel odasına kamera koymuştum, ilişkimiz kaydettim, nişanda takılan altın setini getirmezsen bunları ailene göstereceğim" mesajı attı.

Genç kız bu isteği de kabul ederek nişan töreninde kendisine takılan altın setini de Ü.Ö.'ye verdi. Toplam 10 bin lira değerinde altın ve takıları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri bitmeyince, genç kız polisten yardım istedi.

YAKALANDI SERBEST KALDI

Takip başlatan polis, Ü.Ö. ile arkadaşı Uğur P.'yi gözaltına aldı. Bir cinayet olayı nedeniyle arandığı, bu yüzden ağabeyinin kimliğini kullandığı ortaya çıkan Uğur P. daha önceki suçunun infazı için cezaevine gönderildi. Şantajcı Ü.Ö ise çıkarıldığı mahkemede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ulus Güncel Haberler

500

Yorumlar (170)

...:

şeriat şart. . .

83
10
yanıtYanıtla
warlikeMobil-ANDROID:

ya kardesim bu millete allah aklak nasip etsin sen nisanli kizsin seni baska erkek le ne isin var resmen kiz yaniyormus

64
4
yanıtYanıtla
yazık:

laiklik laiklik dediniz . . İslamı dışladınız . . . alın size laiklik. . .

48
19
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Bu nasıl bir hukuk sistem mi ya Şantajla bir sürü altın almış cinsel ilişkiye girmiş ve kaydetmiş ama serbest? Senin adaletini sevsinler tc

57
9
yanıtYanıtla
Reverof:

Kız haketmiş. . Günümüzde kadınlar artık erkeklerden daha rahat. Bu da bunun bir sonucu. .

65
1
yanıtYanıtla
ERKEKLERE UYARI:

SİZ SİZ OLUN BİR KADINA ASLA GÜVENMEYİN BÜTÜN KADINLAR AYNIDIR AKSİNİ İDDİA EDEN AHMAKTIR MİDESİ GENİŞ OLDUĞU İÇİN BOYNUZLANMAYI KABULLENMİŞ DEMEKTİR ALDATMA BİR ŞEKİLDE DEĞİLDİR UFAK GİBİ GÖRÜNEN BİR YALAN BİLE ASLINDA BÜYÜK BİR HATANIN BAŞLANGICIDIR EVİNDE İNTERNET OLAN AKILLI TELEFONU OLAN BIRAKIN NİŞANLI OLMASINI EVLİ KADINLARIN BİRÇOĞU EŞİNİ ALDATMAKTADIR BENİM EŞİM YAPMAZ DİYEN BİR ERKEK SADECE ZAVALLI BİR AHMAKTIR

52
14
yanıtYanıtla
dadaşmobilWeb@haberler.com:

kızlarımız tlf yerine kurana sarılsa önür boyu bütün kötülüklerden korunurlar eskiden görücü usulü ile evlenip birömür yaşanırdı

49
14
yanıtYanıtla
hadis:

Üsame (r. a. ) bildirildigine göre peygamber (sallAllahu aleyhi vesellem) söyle buyurdu: ben cennetin kapısında durdum, gördüm ki girenlerin çogunlugu darlıkta yasayan muhtaç kimselerdi. zenginler ise hesapları görülmek üzere alıkonulmustu. kesin olarak cehennemlik olanların ise atese girmeleri emrolunmustu. cehennemin kapısında durdum ve baktım oraya girenlerin çogu da kadınlardı. -(buhari, rikak 51, müslim, zikir 93)

50
8
yanıtYanıtla
solyan:

istekli olmasaydı ne ilişkiye girerdi nede altınları verirdi hepsi fasa fiso

52
4
yanıtYanıtla
swatMobil-ANDROID:

Damadı Anansı bir kadir gecesi doğurmuş. Dua etsin evlenmeden ne mal olduğu çıkmış ortaya

54
2
yanıtYanıtla
Tüm 170 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title