Haberler

Nihat Şahin: Burak Her Zamanki Gibi Kendini Yere Attı

Güncelleme:

Mersinli kaleci, Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyona ilişkin yaptığı açıklamada, "Burak her zamanki gibi kendini yere attı. Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında ağırladığı Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup eden Galatasaray, ligdeki üst üste 4. galibiyetini elde etti. Karşılaşmaya sarı-kırmızılı takımın penaltı kazandığı pozisyon damga vurdu. Burak Yılmaz'ın ceza sahasına girdikten sonra kaleci Nihat'ın müdahalesiyle yerde kalmasının ardından hakem Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi. Tartışılan penaltı pozisyonunun mimarları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"BURAK'IN KENDİNİ YERE ATTIĞINI BÜTÜN TÜRKİYE BİLİYOR"

Mersin İdmanyurdu file bekçisi Nihat Şahin, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hak etmediğimiz mağlubiyet yaşadık. Maçın kaderini penaltı pozisyonu belirledi. Pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Ben topa dokunamıyorum ama Burak bana çarpıyor ve her zaman yaptığı gibi kendini yere atıyor. Bunu bütün Türkiye biliyor. Sabri ağabey pozisyonun penaltı olmadığını söylüyor bana. 'Haklısın, pozisyon penaltı değil' diyor. Burak da arkadan gülüyor. Ben Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum. Burak hiçbir şey demedi, sadece güldü. O pozisyona biri penaltı desin ben 25 yaşındayım kaleciliği bırakacağım. Yazık, hakkımızı yediler" dedi.



"5-0 ÖNE GEÇSEK, 6-5 MAĞLUP OLURDUK"

Maçın hakemi Fırat Aydınus'un çok fazla oyunu durdurduğunu savunan Şahin, "Türk Telekom'da Galatasaray'a karşı oynuyorsunuz hakem her şeye faul veriyor. Selçuk dokunuyor faul veriyor. Biz 5-0 öne geçsek, 6-5 kesin mağlup olurduk. Bence Fırat hocaya yakışmadı. Ben hakkımı helal etmiyorum. Şu an herkes çok üzgün. Önümüzde Fenerbahçe maçı var ona odaklanacağız" diye konuştu.



"SNEIJDER VE MELO KÜFÜR ETTİ, HAKEM GÖRMEMEZLİKTEN GELDİ"

Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyonu da değerlendiren Nihat, "Ben onu göremedim 58. dakikada Melo'nun Güven ağabeye yaptığı dirsek hareketi var. Direk kırmızı kartlık bir pozisyondu. Sneijder ve Melo da hakeme çok küfür etti. Hakem görmemezlikten geldi. Yazıklar olsun, yapacak bir şey yok. İki metre yanında küfür ediyor ama hakem hiç arkasını dönüp bakmıyor" dedi.

BURAK: GÖNLÜM RAHAT

Mersin İdmanyurdu karşısında takımına penaltı kazandıran Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, maçın ardından, rakip takımın kalecisi Nihat'ın kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi. Kaleci Nihat'ın penaltı pozisyonu için, "Burak bunu hep yapıyor, sonra da gülüyor" sözlerine cevap vererek, "Bir kere şunu söylemek istiyorum. Nihat kardeşime burada cevap vermek istemezdim. Burak bunları hep yapıyor demiş. Bakın ben kaç tane penaltı almışım. Bu pozisyon penaltı mı değil mi sizce? Bence yüzde yüz penaltı. Gönlüm rahat. Ben, gülmek falan hayatım boyunca yapmam. Nihat kardeşimdir. Maçı kaybettiği için sinirlendiği için söylemiştir. Gerçekten Nihat'ın sözlerine çok üzüldüm. Keşke böyle bir şey söylemeseydi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Burak Yılmaz Galatasaray Nihat Şahin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (88)

Fenerli:

adam hakli . neden sesler kisilmis hani karaktersiz yorumcular is CINCON olunca baska oluyur oylemi

44
37
yanıtYanıtla
tarkan:

kaleci kamyon gibi olduğu için yaptığının farkında değil ula kazma resmen dalmişsın adama birde bir şey yapmadım diyor

20
20
yanıtYanıtla
ultraslanMobil-ANDROID:

ulan fenevli sikeciler utanmadan bide yorum mu yapiyosunuz her hafta penaltilarla 3 puan aliyosunuz..

21
12
yanıtYanıtla
jüpiter:

poziyonu yavaş çekimde izlerseniz, top ayaktan çıktıktan sonra daha kaleciyle temas etmeden burak kendini bırakmaya başlamış. penaltıyla alakası yok.

16
16
yanıtYanıtla
sazi:

fenerlilerin laf söylemeye hakkımı kaldı hala buralarda geziyorlar penaltıya gelince penaltı olsa bile söz konusu buraksa bu adam gs için utanç kaynağı pozisyon içinde burak varsa verilmemeli

18
10
yanıtYanıtla
OsmanlıMobil-IOS:

Zaten futbolcu değilki ARTİST Haram yemeye çoktan alışmış

16
10
yanıtYanıtla
önder:

Burak Yılmaz değil. ßurak Hırsız !

13
11
yanıtYanıtla
hakan mertmobilWeb@haberler.com:

Burak sen türk futbolu için hakkarisin aynı onlar gibi kansız hain ve kallessin

11
13
yanıtYanıtla
SygnMobil-IOS:

Sendemi Fenerbahçe lisin çapsız kaleci

14
9
yanıtYanıtla
subhi fırat:

burak yılmaz hırsız insandır arkadaşlarının alın terini çalandır onu kınıyorum adil oynamaya davet ediyorum

13
8
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title