Haberler

Neymar'ın Yeni Aşkı "Bayan Popo"

Güncelleme:

Barcelona'nın süper yıldızı Neymar, Bruna Marquezina ve Soraja Vucelic'in ardından şimdi de Brezilya'nın en sansasyonel kadınlardan Indianara Carvalho ile birlikte.

Barcelona'nın süper yıldızı Neymar, yeşil sahada olduğu kadar aşk hayatında da hızlı çıktı. 22 yaşındaki Sambacı yıldızın Bruna Marquezina ve Soraja Vucelic'in ardından şimdi de Brezilya'nın en sansasyonel kadınlardan Indianara Carvalho ile birlikte olduğu iddia edildi.

INSTAGRAM'DAN FORMALI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Bu iddialar, Brezilya'da Miss Bumbum (Ülkenin en iyi poposuna sahip kadını) seçilen Carvalho'nun Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ve mesajın ardından ortaya atıldı.

"BREZİLYA'YA BURUK BİR KALPLE DÖNÜYORUM"

Yatağında Barcelona formalı bir pozunu paylaşan ünlü model, "Brezilya'ya buruk bir kalple dönüyorum. Sen beni farklı biri gibi hissettiren ilk adamsın. Umarım burada veya başka bir yerde tekrar karşılaşırız" ifadelerini kullandı.


İŞTE NEYMAR'IN ESKİ SEVGİLİLERİ BRUNA VE VUCELIC...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

...:

bizim ülkenin kadınlarını (kadın denirse!) bunlarla değiştirecen hocam, resmen depolu mal yediriyorlar lan bize, şuna bak güzelliğe bak yaradan hepsinden vermiş bol bol

38
17
yanıtYanıtla
süzük:

Ne varsa yabancı hatunlarda var

22
10
yanıtYanıtla
sert kaya:

uçkurunuzla düşünmeyin lan. azcık aklınızı da kullanın. hadsizler bir çıplak karı gördünüz diye türk kızlarına niye laf atıyonuz. siz gidip iyisini bulamadıysanız onların suçu ne .

9
21
yanıtYanıtla
...:

lokum gibi yemin ederim zalım vay vay vay kasaya bak gardaş kasaya

22
6
yanıtYanıtla
TÜRK KADINI GİBİ VARMI:

sizin analarınız bacılarınzda türk kadını dikkat edin kendinize gelin

8
20
yanıtYanıtla
atillamobilWeb@haberler.com:

Türk kadınını beğenmeyenlere...türk kadını sadece bir erkeğin karısıdır....bu gördüğünüz şıllıklar her erkeğin kadını.....kocasına boynuz takmada doktora vermiş kadınlardır. Kafasında bir boşluk hisseden varsa bassın parayı alsın iki boynuz. Sırasıyla değil parasıyla .

8
20
yanıtYanıtla
hamd1:

Bızım kızlar hem cırkın hem ukala sebebı de bızız. yuz vermekte hata yapıyoruz. ben turızm bolgesındeyım rus kız arkadasım var felaket. . . bu neye benzer bılıyonuz mu sız tofasa bınersınız ben bmw ye ;)

21
5
yanıtYanıtla
...:

ulan aldın mı böyle alacan, bizim kezbanlarda ne mal var ne karakter, anca adamın başını yesin dırdırla

19
6
yanıtYanıtla
xdfg:

sen nasıl bi yaratıksın ya

8
17
yanıtYanıtla
TÜRK KADINI GİBİ VARMI:

ABAZALAR ORDUSU :)))

12
13
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title