Haberler

New York Daily News: Dünya Kaynıyor, Obama Golf Oynuyor

Güncelleme:

İsrail'in Gazze saldırısı ve Ukrayna'daki gelişmeler esnasında günlük hayatına devam eden ABD Başkanı Obama, ABD basınının tepkisini çekti.

Dünyanın gözü Filistin ve Ukrayna’da yaşanan gelişmeler üzerindeyken, ABD Başkanı Obama'nın günlük hayatına kaldığı yerden devam etmesi New York Daily News Gazetesi'nin tepkisini çekti. New York Daily News, ABD Başkanı Barack Obama’nın son günlerde yaptıklarına mercek tuttu.

"OBAMA, GAZZE'DE YAŞANANLARA KAYITSIZ KALDI"

Gazete, Başkan Obama’nın Gazze ve Ukrayna’da yaşananlara kayıtsız kaldığını belirtti. Malezya uçağı düştüğü an fotoğraf çekiminde olduğu ve gülerek pozlar verdiği bilinen Obama’nın, Gazze’de yaşanan Şecaiyye Katliamı esnasında da Camp David’de golf oynadığı açıklanmıştı.

‘LÜZUMSUZ PANİĞE GEREK YOK’

Gazeteye göre Obama’nın gülümseyen ve golf oynayan fotoğraflarını kolaylıkla felaket sahneleriyle yan yana koyulup kendisine karşı kullanılabilir. Gazetede, görüntüler yayıldıkça da ABD Başkanı’na gösterilen tepkinin büyüyeceği yorumu yapıldı.

Beyaz Saray ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, Obama’nın günlük programının siyasi gelişmelerle değiştirilmesinin “lüzumsuz paniğe” sebep olabileceğini belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Barack Obama New York Ukrayna Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

tatar:

Eeeeeee. öldüren israil, Ölenlerde müslüman filistinliler olunca OBAMANIN GOLF OYNAMA İSTEĞİ KABARIR TABİ.

12
0
yanıtYanıtla
.....:

BUSH GİTTİ PUŞT GELDİ NE FARK EDER ZİHNİYET AYNI ZENCİ OLSA NE YAZAR BEYAZ OLSA NE YAZAR ŞEREFSİZ MODERN KÖLE OBAMA...

11
0
yanıtYanıtla
musap:

lüzümsüz panikmiş.hadi ordan.başka bahane yokmuydu.sizden medet ummuyoruz ama bizleri geri zekalı konumuna düşürmesi üzücü

8
0
yanıtYanıtla
kenan:

softy bush, daha ne diyeyim.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title