Haberler

Netanyahu: Hamas 5 İnsani Ateşkes Anlaşmasını İhlal Etti

Güncelleme:

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Hamas, 5 insani ateşkes anlaşmasını ihlal etti ve hala İsrail topraklarına saldırıyor." dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın 5 insani ateşkes anlaşmasını ihlal ettiğini iddia etti.

"SALDIRILAR DEVAM EDİYOR"

İsrail devlet radyosunda yer alan habere göre, Netanyahu CNN'e verdiği mülakatta, Hamas'ın bugünkü ateşkesi de ihlal ettiğini ileri sürerek "İkisi son 24 saatte olmak üzere 5 ateşkes anlaşmasını ihlal eden Hamas, İsrail topraklarına saldırmaya devam ediyor" dedi.

"TEK GİRİŞİM MISIR'IN ÖNERDİĞİ ATEŞKES"

"İsrail, vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için gereken her şeyi yapmaktadır" diyen Netanyahu, Mısır'ın önerdiği ateşkes girişiminin şu an masaya yatırılan tek girişim olduğunu söyledi.

Hamas Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, BM'nin sunduğu, "24 saatlik ateşkes önerisinin " Filistinli gruplar tarafından kabul edildiğini ve söz konusu ateşkesin bugün saat 14.00'te başlayacağını duyurmuştu.

İsrail hükümetinin de Birleşmiş Milletler'in "24 saatlik ateşkes önerisini" görüştüğü bildirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

İsrail Hamas Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

aaa:

Hamasın içindede birlik yok..

5
14
yanıtYanıtla
burakthe_relave_1988@hotmail.com:

koskoca İSLAM ÜMMETİNDE BİRLİK YOK.hamasda nasıl olsun.filistin bugün tüm islam coğrafyasına kalkan görevi görmektedır bunu kımse anlamıyor bu bir israil filistin sorunu değil bu bir israil islam sorunu .nüfuslarını doğru orantıda artırdıkca bunlar işgalleri yayılacak.tuhaf gelebılır ama savaş ilan edilmesi gerekir.

yanıt0
yanıt0
Fuck OFF:

İsrail ağlama la

14
2
yanıtYanıtla
Deli_Emin:

filistin topraklarinda israel askerlere oldukca hic bir ateskes saglanamaz..

11
4
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

hic kendi gozunuzdeki copu gormuyorsunuz

11
2
yanıtYanıtla
HASAN:

İbre resmen tersine dönüyo artık yaşa haman yaşa hamas tugayları

10
0
yanıtYanıtla
Musty:

Ulan akıl var hizan var israilin uydurmaları neden hamas kabul etmesin tiyatro oynanıyor eften püften sebeğlerle amaç müslümanların kökünü kazımak bugün filistine yarın bize ona göre..

5
5
yanıtYanıtla
aaa:

BAYRAMDA BARİ SAVAŞMAYIN.

9
0
yanıtYanıtla
bagdas:

birakin araplari yahudileri colunuza cocunuza genclerinize sahip cikin once etrafiniza bakin duzeltin sonra baska insanlara yardimci olmaya calisin yakinda bizlerde yoksa filistinin irkin suriyenin vs ulkelerin durumuna duseriz once mahallenize sehrinize koyunuze kasabaniza goz atin neler oluyo diye ondan sonra ilerilere bakin tabi firsat bulabilirseniz

3
6
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

HAMAS İÇİNDEKİ MOSSAD KANADI ÇALIŞIYOR..

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title