Haberler

Necati Şaşmaz'ın Eşi Hamile

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ı babalık heyecanı sardı

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle şöhretin zirvesine çıkan Necati Şaşmaz, 42 yaşında baba olmaya hazırlanıyor...

Halkın gözünde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle özdeşleşen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, adı başka isimlerle anılırken, 12.12.12 tarihinde sürpriz şekilde nikah masasına oturmuş ve rahmetli Ömer Lütfi Mete'nin torunu olan Nagehan Kaşıkçı ile evlenmişti.

EŞİ BİR AYLIK HAMİLE

Evlilik sonrası uzun süre Kurtlar Vadisi dizisinde tatile çıkan ve ekranda görünmeyen Necati Şaşmaz bugünlerde tatlı bir heyecan yaşıyor ve babalık duygusunu tatmaya hazırlanıyor. Çünkü basında yer alan bilgilere göre eşi Nagehan Kaşıkçı 1 aylık hamile.

ŞAŞMAZ HEYECANDAN YERİNDE DURAMIYOR

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; müjdeli haberi geçtiğimiz hafta sonu alan ünlü oyuncu sevincini ilk olarak ailesiyle paylaştı.

Necati Şaşmaz'ın büyük bir heyecan içinde olduğu öne sürüldü.

Baba olmak için eşinin okulunu bitirmesini bekleyeceği konuşulan Necati Şaşmaz'dan gelen bu seviçli haberin aileleri de şaşırttığı belirtiliyor.

MÜZDELİ HABERİ SADECE DOSTLARIYLA PAYLAŞTI

Eşi Nagehan Kaşıkçı'nın hamile olduğunu bir kaç yakın dostu dışında kimseye söylemeyen Necati Şaşmaz'ın olayı basına kimin sızdırdığını merak ettiğini tahmin etmek de zor değil.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ömer Lütfi Mete Nagehan Kaşıkçı Necati Şaşmaz Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title