Haberler

Müzikmesse" ve "Prolight+sound" Frankfurt'ta Açıldı

Eğlence dünyası trendlerinin sergilendiği fuarda, eğlence dünyasının geldiği son nokta katılımcılara tanıtılıyor.

Müzik enstrümanı ve ekipmanı ile profesyonel ses ve ışık sistemi sektörü alanında dünyanın en büyük fuarı kabul edilen "Musikmesse" ve "Prolight+sound" Frankfurt'ta açıldı.

11-15 Mart tarihleri arasında açık kalacak fuarda, sahne ve eğlence dünyasının geldiği son nokta katılımcılara tanıtılıyor. Türkiye'den müzik fuarına dokuz, ses ve ışık sistemleri fuarına ise iki firma katılıyor.

Mizikmesse fuarında 1345 firma stant açarken, müzikseverler piyasaya yeni çıkacak 30 bin müzik aletlerini görme ve test etme imkanına sahip oldu. Fuarda, piyano, elektrik ve bas gitar, perküsyon, klavyeli çalgılar, sanal öğretim programı ve nota başta olmak üzere kayıt ve stüdyo cihazları da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Prolight+sound fuarında ise ışık ve ses sistemlerinin yoğun olarak kullanıldığı sahne sanatları alanında yaşanan son gelişmeler katılımcıların beğenisine sunuluyor. Fuara Türkiye'den iki firma katılıyor.

Dört gün sürecek fuarda ilk iki gün profesyonellere ayrılırken, son iki gün de halka açık olacak. Fuarın açık kaldığı dört gün süresince tango, rock, pop, caz, folk, heavy metal ve elektronik müzik tarzlarında elliden fazla konser verilmesi planlanıyor. Fuarda müzik ve eğlence dünyasına ilişkin çeşitli paneller düzenlenirken, katılımcılar uzmanlar tarafından bilgilendirilecek.

Öte yandan fuarın ilk gününde, Alman Piyano Birliği tarafından Oyuncu Heiner Lauterbach'a Yılın Piyano İcracısı ödülü verildi. Heiner Lauterbach (60), üç yıl önce kızı Maya (11) ile piyano çalmaya başladı ve üç yılda "beynini ileri derecede eğittiği" için bu ödülü almaya layık görüldü.

Fuarın son gününde ayrıca Almanya'nın en iyi okul müzik grubunun seçileceği "SchoolJam" yarışması yapılacak. - Hessen

Kaynak: AA / Güncel

Frankfurt Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title