Haberler

Mutluluklarına Çocukları da Şahit Oldu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, resmi nikahsız olarak yaşayan 5 çifti törenle evlendirdi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, resmi nikahsız olarak yaşayan 5 çifti törenle evlendirdi. Toplu nikah töreninde çiftlerin mutluluğuna çocukları da şahit oldu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, yapılan saha çalışmaları ve hane ziyaretleri sırasında resmi nikahsız olarak yaşadıkları belirlenen 5 çift için nikah töreni düzenledi. Ekonomik imkansızlık ve sosyo-kültürel nedenlerden dolayı resmi nikahı bulunmayan 5 çift, vakıf uzmanlarının danışmanlığında evlilik birliğini gerçekleştirmeye adım attı.

Keçiören Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen nikah töreninde çiftler resmi nikaha kavuşmanın heyecanını yaşadı. Çiftlerin bu mutlu günlerine çocuklarının da tanıklık etmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Mustafa Ak kıyarken, eşi Hatice Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve eşi Burcu Dirim, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın, Keçiören Sosyal Politikalar Bakanlığı Müfettişi Mehmet Konca ve Keçiören Müftüsü İhsan İlhan da nikah şahidi oldu. Çiftlere Allah'tan iki cihan saadeti dileyen Başkan Ak, "Keçiören Kaymakamım Nusret Dirim ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bu hayırlı çalışmaları için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Dirim ise, "Bir veya iki ayda düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz nikah törenimiz geleneksel hale geldi. Bu nikah törenine muhtarlarımızı özellikle çağırdık. Mahallelerinde bulunan resmi nikahsız çiftleri bize bildirsinler ki biz de evlendirelim. Keçiören Belediye Başkanıma bize verdiği destekler için teşekkür ederim" diye konuştu.

Nikah töreninin ardından davetliler için kokteyl verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nusret Dirim Mustafa Ak Hatice Ak Keçiören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title