Haberler

Muhterem Nur: Bana Haber Vermeden Müslüm Gürses'in Fişini Çektiler

Güncelleme:

Çarpıcı açıklamalar yapan Muhterem Nur, eşinin bağlı olduğu yaşam destek ünitesinin fişinin kendisine haber verilmeden çekildiğini söyledi.

3 Mart 2013’te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eşi Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, Gürses’in ölümüne ilişkin, bağlı olduğu yaşam destek ünitesinin fişinin kendisine haber verilmeden çekildiğini ve eşinin ölümünün 4 gün boyunca kendisinden gizlendiğini öne sürdü.

AMELİYAT OLMAK İSTEMEDİ, APAR TOPAR AMELİYATA ALDILAR

Muhterem Nur, Müslüm “Biz hastaneye gülerek gitmiştik. Ameliyat olması gerektiğini söylediklerinde o ameliyat olmak istemedi, ‘Beni eve götür’ dedi. Nasıl olduysa, kafamın karışık olduğu bir anda bir kağıt imzalattılar. Daha sonra Müslüm’ü apar topar ameliyata aldılar. Kâbusum böyle başladı” diyen Muhterem Nur, şöyle konuştu:

“Müslüm’ün komaya girecek bir durumu yoktu. Ne olduysa yoğun bakımda oldu, mikrop kaptı. Yılbaşı öncesi saz grupları mı dersiniz, temizlikçiler mi, yoğun bakım ünitesine herkesi aldılar. Böyle bir ortamda tabii ki mikrop kapar. Hemşireler bile başı açık, ayakkabıyla dolaşıyordu orada. Onu ilgisizlik, dikkatsizlik ve ihmal öldürdü. Bana da öldüğünü 4 gün sonra söylediler. Sakladılar, çünkü suçlu olduklarını biliyorlardı. Öldüğünü söyledikten sonra bir başka kağıt daha imzalattılar. O da defin işlemleri içinmiş. Ben Müslüm’ün hastanede olduğunu zannediyordum, meğer mezarlığa gasilhaneye götürmüşler. Oraya gidip Müslüm’ü gördüm. Ağzına koydukları beyaz bez artık siyaha yakın bir hâl almıştı. Belli ki ölümü günler öncesinden olmuştu, bundan iyice emin oldum. Onun ölümü, bana haber verilmeden fişi çekilerek oldu.”

KOCAMIN MEZARINDA RAHAT UYUMASINI İSTİYORUM

Muhterem Nur, şikayetçi olup olmayacağı sorusuna şöyle yanıt verdi: “Zaten hastanede her tarafını delik deşik ettiler, bir de otopsi için mezarında rahatsız edilmesini istemiyorum. Benim önceliğim, kocamın mezarında rahat uyuması.”

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Müslüm Gürses Muhterem Nur Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

İPEK:

MUHTEREM NUR SEN BUNADINMI DURUP DURUP BİR ŞEYLER ÇIKARTIYORSUN

14
1
yanıtYanıtla
yaralı:

babalar ölmez her zaman kalbimizdesin Müslüm baba şarkılarınla hatırlanacak vede yaşatılacaksın

11
1
yanıtYanıtla
filiz:

bencede muhterem ana kendini meşhur edecek vay vay hepinizin hayatı numara

7
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

AKLINA YENİ Mİ GELDİ. BIRAK TA ADAM YERİNDE RAHAT UYUSUN.

7
1
yanıtYanıtla
ali:

Öyle bir anlatmış ki, korku filmi senaryolarına benzemiş

2
3
yanıtYanıtla
INSAN OL EVLAT:

Bir Ekoldü-Müslüm Baba-Kalbimizde Yasiyor. Rahat birakin. Allah Ferdiye, Orhana, Iboya Uzun Ömür versin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title