Haberler

Zafer Çağlayan, Muş'ta Annesini Toprağa Verdi

Güncelleme:

Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan'ın üvey annesi Perihan Çağlayan Muş'ta toprağa verildi. Cenaze töreninde, daha önce TBMM'deki oylama nedeniyle Muş'a gidemeyeceği iddia edilen Zafer Çağlayan da hazır bulundu.

ÜZÜNTÜDEN UÇUK ÇIKARDI

Çağlayan'ın sakallarının uzadığı, dudağında ise uçuk çıktığı görüldü. Çağlayan,Yüce Divan oylaması için Meclis'e gidip gitmeyeceği yönündeki sorulara cevap vermedi.

YAKINLARI KARŞILADI

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Perihan Çağlayan'ın cenazesi bugün saat 11.10'de THY'nin tarifeli uçağı ile Muş'a getirildi. Annesi ile birlikte aynı uçakta Muş'a gelen Zafer Çağlayan hava limanında protokol ve yakınları tarafından karşılandı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze konvoy eşliğinde kent merkezindeki Merkez Camii'ne getirildi. Öğlen kılınan cenaze namazına Zafer Çağlayan ile birlikte Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Faik Aksu, AK Parti İl Başkanı Halis Saltık, partililer ve çok vatandaş katıldı. Cenaze daha sonra kent merkezindeki Taşo Mezarlığına götürülerek defnedildi.

ANKARA'YA DÖNECEK Mİ?

Zafer Çağlayan defin sonrası mezarlıkta taziyeleri kabul etti. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Çağlayan Ankara'ya ne zaman döneceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (61)

merdane:

borsada soyulup kaybederken ne alırsam alayım bilemden bulaşıp kumpasın içine düştüğümü anladığımda herşeyimi kaybederken benim gibi binlerce insanın ailesi peişan edilirken çook uçuk çıkaran intihar eden kanser olan oldu. BORSADA PLANLI KUMPASLA SOYGUNUN HESABI SORULACAK. BU ÜLKE SALLAMA DEVLET DEĞİL. MİLLETİ SOYDURUPTA KİMSE KENARA BİR KAÇ ASKERİ POLİSİ İÇERİ ATTIRIP ERGENEKON PARALEL DİYEREK, BÜTÜN PİS İŞLERİ BUNLAR YAPTI AYAĞI İLE İŞİN İÇİNDE SIYRILAMAZ.

24
18
yanıtYanıtla
Anti Devrimci:

aa o saati hala kolunda. Allah o kalkan elinin duasını kabul etmez. bari saati çıkarsaydın

21
15
yanıtYanıtla
fuatkMobil-ANDROID:

asıl yüce divan hakkın divanı ordaki hesaptan kork ...bir hamalin veremedigi ipin hesabini sen nasil vereceksin

25
10
yanıtYanıtla
RadikalMobil-IOS:

Hangi yuzle aciyosun elini Allah a??

29
2
yanıtYanıtla
MetinMobil-IOS:

Pislik erif

14
17
yanıtYanıtla
ÖZGÜR :

dur hele bakalım daha başka yerlerin de de çıkacak o uçuklar. . sahi diğer dolarcılar nerde yaa para kasacılar ayakkabı kutucular dinimiz le dalga geçenler bakara makara muhabbetini yapan günahkarlar. . toki de kral olanlar. . . bunlar nerdeee

13
15
yanıtYanıtla
ALLAHIN KULU:

SAATIN KORKUSUDUR UÇUK ÇIKARMIŞ

15
11
yanıtYanıtla
DOĞULU 13:

ALLAH SABIR VERSİN MERHUMENİN MEKANI CENNET OLSUN

20
6
yanıtYanıtla
:

zafer çağlayan yıkılmaz bunlardan.

13
10
yanıtYanıtla
UZUNTUDEN DEGIL KORKUDAN...mobilWeb@haberler.com:

GENEL KURUL NE DIYECEK DIYEDIR O...

14
9
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title