Haberler

Multinet Anadolu Buluşmaları" Ayvalık'ta Start Aldı

Multinet’in paydaşlarıyla bir araya geldiği Anadolu Buluşmalarının ilki Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi.

Multinet'in paydaşlarıyla bir araya geldiği Anadolu Buluşmalarının ilki Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya konuşmacı olarak katılmak üzere Ankara'dan uçakla gelirken geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesinin halen daha sürdüğü öğrenilen Hürriyet Gazetesi yazarı Prof. Dr. Şükrü Kızılot'un 3 gün süresince uyutulacağı kaydedilirken, Kızılot'un ani rahatsızlığı sebebiyle toplantıya katılanların hüzünlü tavırları dikkatlerden kaçmadı. Ayvalık Ticaret Odası'nın işbirliği ile 12 Ekim'de Ayvalık Büyük Berk Oteli'nde gerçekleşen "Multinet Anadolu Buluşmaları" panelinde Multinet'in paydaş ve kullanıcılarına sunduğu hizmetleri geliştirmek için yaptığı yatırımları anlatıldı.

Gecede ilk konuşmayı yapan Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ani rahatsızlığı sebebiyle söyleşiye katılamayan Prof. Dr. Şükrü Kızılot'a acil şifalar diledi. Toplantının gerçekleşmesini sağlayan Uğur Berk ile Berk İşletmelerine ATO olarak teşekkür ettiklerini vurgulayan Başkan Kantarcı, "Ayvalık özel bir coğrafyada önemli bir kenttir. Farklı zenginlikler barındıran eşsiz güzellikler sunan bir yerdir. Dolayısıyla Ayvalık için 'Kuzey Ege'nin Mücevher Kutusu' benzetmesini yapanlar haklıdırlar" dedi.

Ayvalık'ın hem yüzyıllardan bu yana bir zeytin ve zeytinyağı bölgesi, hem de hızla gelişen bir turizm merkezi olduğuna işaret eden Benhan İbrahim Kantarcı, "Ayvalık 1 milyon 798 bin zeytin ağacı ile 4 bin 500 ton zeytinyağı üreten, aynı zamanda uluslar arası akredite olmuş laboratuara sahiptir. Hiç kuşku yok ki zeytinyağını coğrafi işaretle tescil ettiren Ayvalık, Türkiye'nin zeytin ve zeytinyağı başkenti sıfatını çoktan kazandı. Ayvalık zeytin yağının dünyanın en kaliteli yağlarından biri olduğunu herkes biliyor artık. Coğrafi işaretlemenin zeytinyazı pazarında önümüzdeki yıllarda çok daha ön plana çıkacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"SIRADA TURİZM VAR"

Sırada turizmde de bayrağı en yükseğe çıkarmak olduğunun altını çizen ATO Başkanı Kantarcı, "Aslında Ayvalık yakın geçmişte, 60'lı yılların başlarında ciddi bir turizm hareketliliği yaşadı. İskandinav ülkeleri başta olmak üzere Avrupa'dan gelen çok sayıda yabancı gezgin doğal güzellikleri ve özgün tarihi dokusu nedeniyle Ayvalık'ı ve deniz turizmi adına da Sarımsaklı'yı keşfettiler. Ne var ki, bu canlılığın akası gelmedi. Zira bölgeler ayrılırken Ayvalık turizm bölgesi dışında bırakıldı. İşte biz şimdi hem iyi örnek hem de kötü örneği çok iyi bildiğimiz için gelişimimizi buna göre planlamamız lazım. Mevcut turizm potansiyelimize ilave olarak üst segment turizmin talebi doğrultusunda yat turizmi, gurme turizmi, doğal ve mimari dokuya uygun otellerimizin oluşması ve en önemlisi adalarımızın turizme kazandırılması için çalışmalıyız ve bölgemizde bu farklılığı yakalamamız lazım. Herkesin gittiği yoldan gidersek bu yol kolay ve kestirme olabilir ama farklılık yaratmazsak, kazanamayız. Kazanmak için farklı olmak lazım. Bizde farklı olmak için her şey var, sadece şekillendirmemiz lazım geldiğine inanıyorum" diye konuştu.

ATO Başkanı Kantarcı, konuşmasını 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Ayvalık Ticaret Odası öncülüğünde gerçekleşecek olan 10. Ayvalık Zeytin Hasat Günleri hakkında katılımcılara bilgiler vererek tamamladı.

"AMACIMIZ İŞ ORTAKLARIMIZA DESTEK VERMEKTİR"

Aralarında Gömeç Kaymakamı ve Ayvalık Kaymakam Vekili Naif Yavuz ile Ayvalık Belediye Meclis Üyesi Firdevs Türkyılmaz'ın da bulunduğu katılımcıları Multinet ürün ve hizmetleri hakkında bilgilendiren Multinet İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Yusuf Ziya Gündüz ise yaptığı konuşmada 2010 yılında ChequeDejeunerInternational'a geçerek ve çok uluslu bir yapının parçası haline gelen ve Türkiye'nin 150 büyük şirketi arasında gösterilen Multinet'in tüm paydaşları için çözümler ürettiğini belirterek, "Multinet olarak çalıştığımız firmaların ve kobilerin her biri kendi uzman oldukları alanda çok başarılılar. Bizim isteğimiz başarı yolunda ilerleyen değerli iş ortaklarımıza destek vermek ve operasyonel giderlerini minimalize etmek konusunda kendilerine fayda sağlayabilmektir" dedi.

Multinet İş Geliştirme Koordinatörü Avşar Dirgin, "Multinet sadece bir yemek kartı değil. Akıllı kart özelliği sayesinde maaş dışı birçok şirket giderini ve operasyonunu tek bir sistem üzerinden çözebilen ve arkasında çok ciddi bir teknolojik altyapı bulunan bir güçlü yapıdır. Şirketimiz, bünyesindeki diğer iştirak yapıları ile birlikte 3 çalışanı olan bir şirketin de, 300 bin çalışanı olan bir şirketin de ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanımdadır. Bizimle çalışan firmalar; Multinet ile yemek, akaryakıt, konaklama gibi ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra iPara ödeme sistemi altyapısı ile E-ticaret alanında, MCR ile filo kiralama alanında, Multiavantaj Business ile de ortak satın sistemalma gücünün sunduğu avantajlı tedarik alanında destek alabilirler" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İbrahim Kantarcı Balıkesir Ayvalık Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title