Haberler

Muammer Güler Konuşma Metnini Meclis'te Kaleme Aldı

Güncelleme:

Meclis'teki Yüce Divan oylaması öncesi eski bakanlardan Muammer Güler, konuşma metnini kaleme alırken görüntülendi.

4 eski Bakan'ın Yüce Divan'a gönderilip gönderilmemesiyle ilgili oylama öncesinde TBMM'deki görüşmeler saat 15.00 itibarıyla başladı. TBMM Genel Kurulu'na eski bakanlardan ilk olarak Erdoğan Bayraktar geldi. Muammer Güler ve Egemen Bağış da Bayraktar'ın ardından Meclis Genel Kurulu'nda yerini aldı. Güler'in konuşma yapması halinde işini şansa bırakmayarak kürsüde neler söyleyeceğini önündeki deftere yazdığı görüldü.

Kritik oylama öncesi Güler, Meclis'teki her hareketi yakından takip ediyor...

"GENEL KURUL'DA KONUŞMA YAPMAYACAĞIM"

Bayraktar'ın bugün konuşmama kararı aldığı öğrenildi. Kuliste gazetecilere açıklamada bulunan Bayraktar, "Savunma yapmak istiyordum ancak yakın çevremin telkinlerini dinleyeceğim ve Genel Kurul'da konuşma yapmayacağım" dedi.

EN HAREKETLİ İSİM GÜLER

Hakkında oylama yapılacak isimlerden biri de içişleri eski bakanı Muammer Güler. Oylama öncesi Meclis'in en hareketli isimlerinden olan Güler'in zaman zaman AK Parti'nin ağır toplarının yanına giderek sohbet etmesi dikkat çekti. Güler, bir ara AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'la da hararetli bir sohbete tutuştu. İkilinin bu sohbeti "Oylama öncesi son taktikler" şeklinde yorumlandı.

İŞTE GÜLER'İN KONUŞMASI

Genel Kurulu'na gelen eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in konuşması halinde kürsüde neler söyleyeceğini önündeki deftere yazdığı görüldü. Güler yazısında şu ifadeleri kullandı: "Sayın Başkan, Soruşturma Komisyonu'na verdiğim sözlü ve 41 sayfalık yazılı savunmama ilave edeceğim başkaca bir..."

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Meclis Genel Kurulu Egemen Bağış Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

siyah kalem:

burdaki bütün divanlardan kurtulursunuz da mahkeme-i kübradan kurtulamazsınız eğer çaldıysanız.

44
3
yanıtYanıtla
VATAN:

Oğlu cimriymiş para kasalarını atmamış evlerine getirmiş vay be madem korkunuz yok bizi yüce divana göndermeyin diye neden yalvardınız kendi atadığınız hakimlerden mi korkutunuz yazık size çok kul hakkıyla gideceksiniz

22
3
yanıtYanıtla
gerçek:

o kadar para çalmışlar ki okumayı yazmayı unutmuşlar akıllarında tutamıyorlar ilkokul öğrencileri gibi sizleri vekil yapan bizler suçluyuz

20
1
yanıtYanıtla
ramazan:

çal çal çal.

17
1
yanıtYanıtla
abuziddin kuşkonmaz:

DUR YOLCU ŞİİRİNİ Mİ OKUYACAK ACABA?

15
2
yanıtYanıtla
efeMobil-ANDROID:

bu dünyanın öte tarafida var burda kul sormazsa hiç merak etmeyin orada Allah sorar ...

14
1
yanıtYanıtla
musa dunya:

vay bee ne habermiş

8
2
yanıtYanıtla
m.A.k....Mobil-ANDROID:

memleket açlıktan kîvranirken eğer bskan olmakla yemişseniz

7
1
yanıtYanıtla
ak trol:

merhum annecigi nerde oturuyormuş hele bahın hırsız amacaya

7
1
yanıtYanıtla
Efe Mobil-IOS:

Hesap numarasi yaziyordur.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title