Haberler

Moussa Sow: Her Şey Bitmiş Değil !

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Galatasaray derbisini kaybettiklerini, ancak bu maça takılıp kalmayacaklarını, bu sezon ne istediklerini bildiklerini söyledi.

Sow, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray maçını unutmaları gerektiğini belirterek, "Galatasaray maçını kaybettik ama buna takılmamamız, bu sayfayı çevirmemiz gerekiyor. Bir maça takılıp kalamayız. Bizim hedeflerimiz var. Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. O yüzden artık bu sayfayı çevirip, buna takılıp kalmayıp önümüze bakmalıyız. Çünkü, bu sezon ne istediğimizi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ligde Gençlerbirliği ile oynayacakları maçta galip gelmek zorunda olduklarını vurgulayan Senegalli futbolcu, "Bu hafta 3 puanı almak, taraftarlarımızın önünde galip gelmek zorundayız. Daha sonra da Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Fakat maçları birer birer değerlendirmemiz gerekiyor. Bunu da unutmamak lazım. Beşiktaş karşılaşmasından önce, şu an önümüzde oynamamız gereken bir karşılaşma var. Çok çok önemli bir karşılaşma ve bu maça konsantre olup, kazanmak zorundayız" şeklinde görüşlerini aktardı.

Taraftarlarından destek isteyen Sow, "Galatasaray maçını kaybettik, evet belki üzdük taraftarlarımızı ama bizim onlara hala ihtiyacımız var. Stadımıza gelip bizi desteklemelerine ihtiyacımız var. Sadece ligin 6. haftasını geride bıraktık. Lig çok uzun bir maraton ve gelsinler bizim yanımızda olduklarını göstersinler" diye görüşlerini belirtti.

Gol sorunu olduğunu düşünmüyorum

Fenerbahçe'nin gol atmak konusunda bir sıkıntı yaşadığını düşünmediğini anlatan Sow, şöyle devam etti:

"Belki daha fazla çalışmamız, iyi çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. Bazı günler olur pozisyonlara girersiniz ama kaçırırsınız, bazı günler olur bunları golle sonuçlandırırsınız. Bu takımın her an gol atabilecek bir takım olduğunu, bu oyuncuların her gol atabilecek yetenekte olduğunu da herkesin bildiğini düşünüyorum. Evet belki daha önce daha fazla sayıda gol atıyorduk, bu sene belki daha az sayıda kaldık şu ana kadar ama o konuda da daha iyiye gideceğiz. Öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum."

Sakatlığının geçtiğini, kendisini çok iyi hissettiğini kaydeden Sow, "Milli takımda ilk yarısını oynadığım maçta bir darbe aldım, sakatlandım. Bu sakatlık benim için büyük bir üzüntü oldu. Çünkü Galatasaray maçında ilk 11'de sahada olmak isterdim. Sahada takım arkadaşlarımla, o atmosferde olmak isterdim. Ancak böyle bir durumdayken oynamam doğru olmazdı diye düşünüyorum. Fakat Allah'a şükür, bugün kendimi iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Galatasaray Fenerbahçe Moussa Sow Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title