Haberler

Mogan'da Kaybolan Gencin Cesedini Dalgıçlar Çıkardımogan'da Kaybolan Gencin Cesedini Dalgıçlar...

Ankara'dan hafta sonu öğlen saatlerinde Gölbaşı'na gelen 38 yaşında ve bekar olan Uğur Canöz, saat 13.30'da bir işletmeciden 1 saat için deniz bisikleti kiralayıp, 10 TL ücret ödeyerek Mogan Gölü'ne açıldı.

Ankara'dan hafta sonu öğlen saatlerinde Gölbaşı'na gelen 38 yaşında ve bekar olan Uğur Canöz, saat 13.30'da bir işletmeciden 1 saat için deniz bisikleti kiralayıp, 10 TL ücret ödeyerek Mogan Gölü'ne açıldı. Ancak 1 saat sonra kiraladığı deniz bisikleti ile geri dönmeyen Öz'den şüphelenen işletmeci, kaybolmasından endişe duyup, durumu Gölbaşı polisine bildirdi. Gencin Mogan'da kaybolması üzerine Ankara'dan kurtarma çalışmasında bulunmak üzere dalgıç talebinde bulunuldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürülğü'nden dün öğlen saatlerinde gelen 6 dalgıç, göl içinde akşam karanlıgına kadar arama çalışmasında bulundu, ancak gencin cesedine ulaşılamadı. Bu sabah saat 10.00'da gölde arama çalışmasını sürdüren ekipler, gencin cesedine saat 13.45 sıralarında ulaştı. Mogan Gölü Gölü Vilayetler Evi'nde göl kıyısından 50 metre açıkta suyun dibinde bulunan genç, karaya çıkarıldı. Canöz'ün cansız cesedi, olay yerine gelen savcı tarafından incelendikten sonra Keçiören Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Mogan Gölü'nde ölü bulunan Uğur Canöz"ün gölde yaklaşık 1 saat kadar gezdiği ve sonra göle atladığı öğrenildi. 20'den fazla sabıkasının olduğu öğrenilen Canöz'ün yakınları, intihar edeceğini söylediler.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Tahsin GÜNER-Muhammet Bayram-Bayram TÜRKMEZ/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)-

========================

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mogan Gölü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title