Haberler

Sisi Mısır'da Haifa Wehbe'nin Şarkılarının Çalınmasını Yasakladı

Güncelleme:

Lübnanlı ünlü şarkısı Haifa Wehbe'ye Mısır'da sansür geldi. Wehbe'nin şarkıları Mısır radyosunda "lisanssız" olduğu için çalınmayacak.

Mısır devlet radyosu, artık uzmanlar komitesi tarafından gerçekleştirilecek ses testini geçemeyen müzisyenlerin şarkılarının ülkede çalınmayacağını duyurdu.

Yasaklanan isimlerin arasında Müslüman Kardeşler destekçisi ismin yer alması, sansür tartışmalarını da beraberinde getirdi. Devlet radyosunun başındaki Abdülrahman Raşad, oluşturulan komite tarafından şarkıcılara lisans verileceğini söyledi.

HAİFA WEHBE DE YASAKLANDI

Raşad, Mısır radyosunun 1934 yılında belirlenen prensiplere göre faaliyet gösterdiğini ve bu prensiplere göre de şarkıcıların teste tabi tutulmaları gerektiğini belirtti. Raşad, 'Arap müziğinin kralı' olarak anılan Mısırlı şarkıcı "Abdülhalim Hafız'ın bile zamanında teste girdiğini" söyledi. Radyonun yasakladığı ilk isimler arasında Mısırlı "Oka ve Ortiga" grubunun yanı sıra Lübnanlı pop star Haifa Wehbe yer aldı.

MISIR KANALI WEHBE'NİN KIYAFETİ NEDENİYLE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Arap dünyasının popüler isimlerinden olan Wehbe'nin ambargo yemesi, başta Lübnan olmak üzere Ortadoğu basınında şaşkınlık yarattı. Wehbe, son olarak geçen çarşamba günü katıldığı Pan-Arap "Arap Star Akademisi" ses yarışmasında konuk olduğu sırada giydiği transparan elbise ile gündeme gelmişti. Programı yayınlayan Mısır kanalı, Wehbe'nin kıyafeti nedeniyle seyircilerden özür dilemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Haifa Wehbe Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

haydarmobilWeb@haberler.com:

Gezicilet hadi misira gidin orda size ozgurluk var

16
9
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Darbeden sonraki Türkiye iste...

14
5
yanıtYanıtla
HavacıMobil-ANDROID:

Bir zamanlar bizde Türk müzigi yasaktı bazı platformlarda, Kürtlere kendi müzikleri zaten yasaktı daha düne kadar. Büyüyoruz Türkiyem az daha sabret.. Anladın sen.

1
12
yanıtYanıtla
DÜSÜNDÜREN TÜRK:

MISIRI, SURIYEYI, LIBYAYI, IRAKI KAYBETTIK: ISTE BUNLAR AKP, NIN KAZANDIGI ZAFERLERIDIR. . KUTLU OLSUN. . . .

8
3
yanıtYanıtla
İşte yine ben Mobil-ANDROID:

Bu nebicim Müslümanlık ne Araplar nede Türkiye hepsi iman la alakası yok.

0
3
yanıtYanıtla
salih:

yav sısı bu kadın güzel şarkı süylıyor hem güzel hem genc fıravnlara güzel dans eder kıfıne bak sısı mursıyı bırak bızım cumhurımız tayıp kefı gelsın işide selefıye musama güsterme sısı

1
2
yanıtYanıtla
İŞİN İÇ YÜZÜ:

ŞARKICI SİSİ YE İSTEDİĞİNİ VERMEMİŞTİR ONDAN YASAKLAMIŞTIR BÖYLE GÜZEL ARAP ŞARKICILARI BİZİM ÜLKEMİZE GETİRMİYORLAR ORGANİZASYONCULARDAN ARAP ŞARKICILARI TÜRKİYEYE GETİRMELERİNİ BEKLİYORUZ

1
1
yanıtYanıtla
hanedan:

sisi sana kurban olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn. . . . . . . . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN.:

SURİYE IRAK LİBYA ARABİSTAN KUVEYT . GİBİ ÜLKELERİN HEPSİNİN LİDERLERİ BAŞKANLARI BAŞBAKANLARI. PARALEL YAPININ YANİ BATININ İSTEDİGİ KİŞİLERDİR MISIRDA SECİM OLDU ONUDA BATININ DESTEGİYLE DARBE YAPIP İNDİRDİLER D MÜSLÜMANLARIN KATLİNE SES CIKARMAMALARININ SABEBİ YÖNETİMLERİNİN BAŞKALARININ ELİNDE OLUŞUNDANDIR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title