Haberler

Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu'dan Erol Alkan Eleştirilerine Cevap: Dava Açacağım

Güncelleme:

Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, Erol Alkan'ın milli takıma alınmasını eleştiren yazarlar hakkında dava açacağını söyledi.

3-2 kaybettiğimiz Arnavutluk maçı sonrası, Milli Takım'a alınması tartışmalara neden olan Erol Erdal Alkan hakkında konuşan Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu, sert ifadeler kullandı.

Lucescu şu ifadeleri kullandı:

"DAVA AÇACAĞIM"

"Erol'u da izledim takımıyla. Benim hoşuma gitmedi, orta sahada oynuyordu. Defansın göbeğinde oynasa iyi olurdu. Kenan ile onu çağırdım, görmek için. Bunda bir sakınca yoktur herhalde? Eğer bunu da yapamayacaksam, oyuncu seçme işini nasıl yapacağım? İnandığım oyuncuları çağırma hakkım var. Genç oyuncu bulmak istediğimi söylemiştim. Erol iyi bir oyuncu. Genç, Türk. Onun da milli takıma seçilme hakkı var. Umut ediyorum ki o da daha iyi bir noktaya gelecek. Bana söylendi menajerler vs. Bu yazarımızın başka bir meselesi varsa… Ben bu konuyu yarım bırakmayacağım. Dava açacağım. Tanıdığım bir menajer yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Erdal Alkan Arnavutluk Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

yunus can 29:

Arnavutluktan yediğimiz 3. golde , Ozanın yaptıklarından sonra, Ozanı milli takıma alırsanda bu millette senden davacı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title