Haberler

Milli Halterci Ferdi Hardal, Avrupa 3'üncüsü Oldu

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Limasol kentinde bugün başlayan Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nın ilk gününde podyuma çıkan 56 kiloda Ferdi Hardal, iki bronz madalya kazanarak Avrupa 3'üncüsü oldu.

Genç erkekler 56 kiloda yarışan Ferdi Hardal, koparmada ilk hakkında 97 kiloda başarılı oldu. Ferdi Hardal, ikinci ve 3. haklarında girdiği 101 kiloda başarılı olamayınca koparmayı 97 kilo ile 4. sırada tamamladı.

Ferdi Hardal, silkmede ilk hakkında 117 kiloyu başarıyla kaldırdı. Ferdi Hardal, Silkmedeki ikinci hakkında 121 kilyou denedi ve başarılı olamadı. Silkmedeki son hakkında ise 121 kiloyu başarıyla kaldıran Hardal, silkmede bronz madalyanın sahibi oldu.

Ferdi Hardal, toplamda da 218 kiloya ulaşarak ikinci bronz madalyasını kazanarak Türkiye'ye bir Avrupa 3'üncülüğü getirdi. Toplamda birinciliği İtalyan sporcu Mirco Scarantino elde ederken, Rumen Sporcu Constantin Ciotoio ise ikinci oldu.

EMRAH ÇALIŞKAN KOPARMADA BRONZ MADALYA KAZANDI

Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nın ilk gününde genç erkekler 56 kg podyuma çıkan diğer sporcu Emrah Çalışkan ise koparmada bronz madalya kazandı. Emrah Çalışkan koparmadaki ilk hakkında 97 kiloda, ikinci hakkında ise 101 kiloda başarılı oldu. Son hakkında ise 103 kiloyu kaldırmayı başaramayan Emrah Çalışkan, koparmadaki 101 kiloluk kaldırışı ile bronz madalyanın sahibi oldu.

Emrah Çalışkan, silkmede ise 116 kiloluk kaldırışıyla 4. ve toplamda da 217 kilo ile Avrupa 4'üncüsü oldu.

GAMZE KARAKOL VE FATMA KORKMAZ MADALYA ALAMADI

Genç bayanlar 48 kiloda podyuma çıkan Gamze Karakol ve Fatma Korkmaz madalya kazanamadı. 48 kiloda Gamze Karakol, koparmada 63 kilo, silkmede 85 kilo ve toplamda da 148 kilo ile şampiyonayı 5. sırada tamamladı. 48 kiloda yarışan diğer bayan sporcu Fatma Korkmaz ise 60 kilo koparma ile 'nci., 80 kilo silkme ile 6'ncı ve toplamda ulaştığı 140 kilo ile 7. sırada yer aldı. - Limasol

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs Rum Kesimi Emrah Çalışkan Limasol Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title