Haberler

Milletvekilimiz A.Kerim Aydemir Ağrı’da

Güncelleme:

Ağrı Milletvekili A.Kerim Aydemir Seçim Çalışmalarına Katılmak Üzere Geldiği Seçim Bölgesinde Partililer Ve Ağrı'lı Vatandaşlarla Buluştu.

Ağrı milletvekili a.kerim aydemir seçim çalışmalarına katılmak üzere geldiği seçim bölgesinde partililer ve ağrı'lı vatandaşlarla buluştu.Ağrı Milletvekili A.Kerim Aydemir,eski Milletvekili ve 24.dönem Ak parti Ağrı Milletvekili aday adayı Musa Konyar,Ağrı 1.sıra Milletvekili Adayı Kerim Yıldız,AK Parti il Başkanı Abbas AYDIN,Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemirİl SKM Başkanı Zülfikar Aydın seçim karargahında partililerle bir araya geldiler.

AK Parti seçim karargahında partililere seslenen Aydemir,Gün Birlik ve Beraberlik günüdür.Ağrı ilinin istikrarının sürmesi için bu seçimler çok önemlidir dedi.Aynı zamanda bir teşekkür konuşması niteliği taşıyan bu konuşmada Aydemir,dün bu koltuklarda Ayşe,Ahmet,Mehmet oturuyordu,sonra ben ve başkaları 12 Haziran seçimlerinde Allah Nasip ederse Kerim Bey ve diğerleri o makama layık görülecek bu süre içerisinde Ağrı ilimize layık olamaya çalıştık,elimizden geleni yaptık ,tabi hatalarımızda,eksiklerimizde oldu.

Sizden ricam hatalarımızlada olsa bizleri sevmeniz ve bizlere destek olmanızdır diyerek özellikle 12 Haziran Seçimlerinden sonraki sivil Anayasa çalışmalarına değinerek ve Ağrı ilinin kalkınması için aday arkadaşlarımın adına sizlerin oyuna tekrar talibiz dedi.

Daha sonra mikrofona geçen eski parlementer Musa Konyar ise tekrar birlik

ve beraberlik vurgusu yaparak 12 Haziran seçimlerininb önemine değinerek kendisininde bu süreçte aday adayı olduğunu ve partinin taktiri ile bizlere değilde başka arkadaşlarına görev verildiğini bu yüzden küskünlüklerinin olmadığını belirterek var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.Milletvekilleri ve adaylar daha sonra tekrar çalışmaları yürütmek ve bazı taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Politika Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title