Haberler

AK Parti'li Göktürk, Ürgüp Kaymakamı Balcı'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, görevine yeni başlayan Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, görevine yeni başlayan Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı'yı makamında ziyaret etti.

Göktürk, Kaymakam Balcı'ya hayırlı olsun dileğinde bulunarak, Ürgüp'ün Nevşehir'in önemli ilçelerinden birisi olduğunu ifade etti.

Seçilerek ya da atanarak bir makama oturan yöneticilerle omuz omuza çalıştıklarını söyleyen Göktürk, "İster atanmış ister seçilmiş olalım sonuç olarak halka hizmet için varız. Yapılması gereken yatırımların bir tarafından belediye bir tarafından bizler bir tarafından kaymakamlıklar tuttuğu zaman hizmetler daha hızlı oluyor. Yapımı devam eden ve yapılması düşünülen yatırımların bitmesiyle eski ve yeni Ürgüp arasındaki farkı görmüş olacağız. Bir yatırım ve hizmet, hiçbir zaman tek başına yapılmaz. Ben kaymakamımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Balcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çok beğendiği Ürgüp için el birliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Milletvekili Göktürk'e, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da eşlik etti. - Nevşehir

Kaynak: AA / Yerel

Murat Göktürk Alper Balcı Ak Parti Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title