Haberler

Milletvekili Erdoğan, Öğrencilerle Buluştu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, eğitimde kaliteyi arttırmaya yönelik her türlü çalışma ve projeyi desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, eğitimde kaliteyi arttırmaya yönelik her türlü çalışma ve projeyi desteklemeye devam edeceklerini bildirdi.

Nurdağı ilçesi Sakçagözü Lisesi tarafından Sodes kapsamında hazırlanan "Taşrada Parlayan Yıldızlar" programına katılan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ile Nurdağı Kaymakamı Abdulkadir Okay, Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük ve Sakçagözü Lisesi idareci ve öğretmenleri katıldı. Proje kapsamında LYS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilere kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Şeker komasına girerek vefat eden 28 yaşındaki yeğeninin acılı gününde cenaze defini öncesinde Sakçagözü Lisesi öğrencilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Sevgili öğrenciler, bu gün benim için sizlerle birlikte olmanın mutluluğu, yüreğimde ise 28 yaşındaki yeğenimi kaybetmenin acısı var. Şimdi sanatçıların yakınlarını kaybettikleri zaman önce sahne görevlerini tamamlayarak sonra vefat eden yakınlarının cenazelerine koşmalarındaki ulviyeti daha iyi anlıyorum" diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eğitim hepimizin en büyük önceliği. Sakçagözü Lisesi Gaziantep'teki diğer okullarımızdan biraz farklı bir çizgi gösteriyor ve eğitim alanındaki performansını her geçen gün arttırarak gelişimlere ayak uyduruyor. Bugüne kadar bütün etkinliklerinize beni davet ettiniz geldim. Bundan sonra da geleceğim. Benim TBMM'deki görevlerim arasında artık Sakçagözü Lisesi' de var. Eğitimdeki sorunları çözebilmek için gerek hükümetimiz gerek valiliklerimiz gerekse bizler elimizden gelenleri yapıyoruz. Yakın bir süre içerisinde de bütün sorunları çözmüş ve eğitim alanında büyük reformlarla başarıları yakalamış olacağız. Sodes kapsamında hazırladığınız 'Taşranın Parlayan Yıldızları Projesi' bütünlüğüyle Türkiye'ye örnek olması gereken bir proje. Bu projenin hazırlanmasında emeği geçenleri kutluyor, eğitimde birçok önemli projelere imza atan değerli Kaymakamımız Abdulkadir Okay ve ekibine teşekkür ediyorum. Diğer taraftan Sakçagözü Belediye Başkanımız Hasan Dilek'in de eğitime katkıları küçümsenemez. Kendisine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Biliyorsunuz Nurdağı ilçesi gerek Sodes gerekse Kalkınma Ajansı ve AB projeleri içerisinden en fazla payı alan ilçemiz olmuştur."

Düzenlenen törenin ardından üniversiteye hazırlanan öğrencilere çeşitli test kitapları dağıtılarak okulda incelemeler yapıldı. Proje kapsamında Sakçagözü'nde eğitim öğretim gören ve gerek SBS gerekse LGS sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurslar ve çeşitli geziler düzenlenecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Erdoğan Gaziantep Sakçagözü Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title