Haberler

MHP Lideri Bahçeli'den Erdoğan İçin "Haber Yapmayın" Çağrısı

Güncelleme:

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ciddiye alınacak bir yanının kalmadığını belirterek, basın ve yayın kuruluşlarına "Haberini yapmayın" çağrısında bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili çok konuşulacak bir çağrıda bulundu.

Bahçeli, Erdoğan'ın ciddiye alınacak bir yanının kalmadığını belirterek, yandaş medya dışındaki basın ve yayın kuruluşlarına seslenerek "Erdoğan'ı gündeme taşımaktan, manşetlere yerleştirmekten tamamen uzak durulmalıdır. Erdoğan ıslah olmadan, makul bir terbiye ve teenni düzeyine gelmeden Milliyetçi Hareket Partisi'nin muhatabı olamayacak, gündem oluşturmak amacıyla sarf ettiği temelsiz sözlerine asla itibar edilmeyecektir. Bu konuda kararımız kesin ve kat'idir." açıklamasında bulundu.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maksadını aşan, sabır ve tahammülleri zorlayan konuşmaları' başlığı altında yazılı açıklama yaptı.

Bahçeli, "Türkiye her gün yeni bir sorunla, yeni bir tartışma ve anlaşmazlıkla karşılaşmakta, adeta imtihana çekilmektedir. Milletimizin asıl ve öncelikli gündemleri ötelenmekte, örtbas edilmektedir. Artan yoksulluk, azan yolsuzluk, kademe kademe çoğalan bölücü terör sorunları hasıraltı yapılırken; yapay konular, mesnetsiz ve uyduruk yorumlar kurnazca dolaşıma sokulmaktadır.

"KUDURMUŞ GİBİ REZALET YARIŞINDALAR"

AKP zihniyeti 'tavşana kaç tazıya tut' politikasıyla yalanı, dolanı ve riyayı meslek edinerek bu alanda rekorlar kırmaktadır. Namertlik sivrilirken nezaket ve nezahet yerlerde sürünmektedir.Maneviyat dolandırıcılığı terfi alırken, dürüstlük ve doğruluk mumla aranmaktadır. İhanet alkışlanıp ilgi ve takdir gördükçe; sadakat ve sağduyu irtifa kaybetmekte, milli ve manevi değerler çürümeye terk edilmektedir. Ne hazin bir gerçektir ki, rüşvetçiler revaçta; yolsuzluk çeteleri, aldatma kadroları, haram lobisi kudurmuş gibi rezalet yarışındadır.

"ERDOĞAN YA SUSMALI, YA DA SAKAT FİKİRLERİNDEN VAZGEÇMELİ"

Aziz milletimiz, şimdilik Türkiye'yi esaret altına alan, çocuklarla uğraşan, rüşvet ve yolsuzluk iddialarından kaçan 17-25 Erdoğan'a kesinlikle mecbur ve müstahak olmayacaktır. Erdoğan ya susmalı ya da sakat fikirlerinden çok acil ve derhal vazgeçmelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan'ın ciddiye alınacak bir yanının artık kalmadığına yürekten inanmaktadır.

"ERDOĞAN'I GÜNDEME TAŞIMAYIN"

Bu kapsamda olmak üzere, yandaş medya dışındaki basın ve yayın kuruluşları Erdoğan'ı gündeme taşımaktan, manşetlere yerleştirmekten tamamen uzak durmalıdır.

Erdoğan ıslah olmadan, makul bir terbiye ve teenni düzeyine gelmeden Milliyetçi Hareket Partisi'nin muhatabı olamayacak, gündem oluşturmak amacıyla sarfettiği temelsiz sözlerine asla itibar edilmeyecektir. Bu konuda kararımız kesin ve kat'idir". (Kaynak: Ortadoğu Gazetesi)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (87)

YiğitmobilWeb@haberler.com:

Keşke devletin başında bahçeli gibi bir adam olsaydı türkiyede vatan hainleri bu kadar havlayanazdı

57
22
yanıtYanıtla
YiğitmobilWeb@haberler.com:

Hay kafanıza bahçeli kadar taş düşsün adam hırsızlık bilmez yolsuzluk bilmez adam gibi adam bahçeli sizlere hırsızlar lazım anlaşılan

57
17
yanıtYanıtla
kurt bey:

kılıçdaroglu dalkavuksa sende vagoncusun ne fark ederki tyaip ense yerine senmi gelecen kılıçdaroglumu gelecek iki günde batırısınız ülkeyi

12
38
yanıtYanıtla
YiğitmobilWeb@haberler.com:

Burada ne çok akp yalakası var be

42
7
yanıtYanıtla
ErdoganMobil-IOS:

:)))) komik adam bu millet seni hiç unutmuyucak merak etme sinek muhalefettt

13
36
yanıtYanıtla
KOKO.:

insan sifatinda zuhur etmis köpek . . .

10
37
yanıtYanıtla
german boy:

bu adam tam diktatör bu gelse basa türkiye yandi kimseyi konusturmaz bu sapiklar ben cumhurun yerinde olsam bu adama dava acarim sen kimsin ki cumhuru susturun diyorsun bu adama oy verenlere aciyorum gecmisi kötü simdiki zamani daha kötü gelecegi dahda kötü galiba allah bilir insallah dogru yolu bulur

6
39
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Bu adamı gördükçe kusmak istiyorum, ülkemize gelmiş geçmiş en basiretsiz, en andavallı, en iki yüzlü siyasetçi. . müslüman geçinir kendi bayan m. vekilinin başını zorla açtırır, PKK''ya karşıyım der Apo''yu kendi hükümeti zamanında asılmasını engelleyip kurtarır, ekonomi der bankalar boşaltılır, faizler yüzde 7500 e fırlar, döviz bir günde 2 misli değerlenir, hazine tamtakır edilip. . İMF önünde yalvarır, insan hakları der her türlü mafyayla dirsek temasındadır. . şu adam müsveddesini görmek bile istemiyorum.

16
29
yanıtYanıtla
RASGOLMobil-IOS:

SENI HABER YAPMAKTAN IYIDIR . SEN SADECE REKLAMLARDA OL OZELLIKLE CIKOLATA VE PISKEVIT REKLAMLARINDA

12
33
yanıtYanıtla
gökhan kayisMobil-ANDROID:

tayyib babanin ayakkabisinin ipi bile etmezsin mafya bozuntusu bence sen bi piskolaga görün??

20
24
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title