Haberler

MHP'li Vural'dan Kapatma İddiasına Yanıt: Türkiye'yi Başlarına Yıkarız

Güncelleme:

Oktay Vural, CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı iddiasıyla ilgili, "Bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı iddialarıyla ilgili soruya "MHP'yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız" diye yanıt verdi.

"İÇERİDE TANGO YAPIYORLAR, DIŞARIDA GULU GULU"

MHP'li Vural, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Hükümet ile HDP'nin çözüm sürecine ilişkin 10 maddelik ortak açıklama konusundaki söz dalaşının göstermelik olduğunu belirten Vural, "10 maddelik açıklamayı imzalayanların şimdi kalkıp ağız dalaşına girmesi komedi. İçeride tango yapıyorlar, dışarıda gulu gulu dansı" dedi.

"HAKİM VE SAVCILARIN SORUŞTURMA YAPMA ÖZGÜRLÜĞÜ YOKTUR"

17-25 Aralık soruşturmalarını yürüten cumhuriyet savcılarına soruşturma ve kovuşturma izni verilmesine ilişkin soru için Vural, "Türkiye'de artık hakim ve savcıların soruşturma yapma özgürlüğü yoktur. Bu, hukuk devletine, bağımsız ve tarafsız yargıya siyasi amaçlı tehdittir" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'Yİ BAŞLARINA YIKARIZ"

CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı yönündeki iddiaların sorulması üzerine Vural, "MHP'yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oktay Vural Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (508)

vatansever:

kapatılması çok süper olur bence. çünkü bunlar sadece ülkeyi karıştırıp kürt türk kavgası çıkartıp ülkeyi iç savaşa sürüklerler. kapatılsınnnnn

65
16
yanıtYanıtla
Ahmet AslanmobilWeb@haberler.com:

Akpkk hdp üçlüsü sizler bittiniz , bunun ihanetin hesabı mutlak sorulacak , bu Ülkede akpkk sız ve hdp siz Türk Kürt herkes huzur ve birlik içerisinde yaşayacak İnşallah

77
3
yanıtYanıtla
Vatansever:

VATANSEVER:İmparatorluğu kurmaya az kaldı. . marksiz, ateis kafalar ahiret işlerinden anlamadığı gibi dünya işlerindende anlamıyor. Bırakın da ülke kalkınmasını yapsın. Hükümetten kim ne derse hemen karşı çıkmak ve haçlılardan yana olmak bu size zaten günah olarak yeter.

1
72
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNLARIYIZ:

DİNİNİ SEVEN OSMANLIYI SEVEN MHP YE KARŞI ÇIKSIN

13
50
yanıtYanıtla
GölMobil-IOS:

Keşke kapatılsa

38
20
yanıtYanıtla
vatansever:

kapatılsada kurtulsak. şu ülkü ocaklarıda kapatılsın. ve bunları topluma kazandırmak için rahabitasyon merkezleride açılsın. buda olmuyorsa bunlar ıraktaki türkmenlere yollasın bari bir işe yarasınlar

40
17
yanıtYanıtla
Alpaslan Mobil-IOS:

Allah kitaba yemin olsun öyle birşey olursa Allah mafaza değil Türkiye DÜNYAYI başlarına yıkarız

23
33
yanıtYanıtla
osmanlimobilWeb@haberler.com:

pkk ve akpnin oyununa karsi mhp diyorum zoruna giden pkk ya versin o kadar

18
37
yanıtYanıtla
DOĞRU SÖZ:

OKTAY BEY SİZ ZATEN BU DEVLETİ YIKA YIKABU HALE GETİRDİNİZ SİZİN ZİHNİYETİNİZ MHP ZİHNİYET BU ÜLKEYE EN BÜYÜK ZARARI VERENDİR SUS KONUŞMA

43
11
yanıtYanıtla
kurmanci:

oktay KENDİNE GEL EVLAT ARTIK KALK UYKUDAN Bİ 50 SENE SONRA ARTIK ÜLKEYE KÜRTLER HÜKMEDECEK

45
9
yanıtYanıtla
Tüm 508 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title