Haberler

MHP'li Başkan Adana'daki Starbucks'a Türk Bayrağı Astırdı

Güncelleme:

Ermenilerin tepki göstermesi üzerine, Los Angeles'taki Starbucks Kafe'lerden Türk bayraklı posterleri kaldıran kahve zincirine Adana'dan misilleme geldi.

Ermenilerin tepkisi üzerine Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Los Angeles'ta Starbucks Kafe'lerden Türk bayraklı posterleri kaldıran kahve zincirine Adana'dan misilleme geldi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatı üzerine, zabıta ekipleri, kentin çok sayıda noktasında faaliyet gösteren Starbucks Kafe'lere Türk bayrağı astı.

TÜRK BAYRAĞI ASTI

Zabıta ekipleri, Real M1 Tepe Alışveriş Merkezi, Optimum Alışveriş Merkezi, Turgut Özal Bulvarı, Kenan Evren Bulvarı gibi noktalarda faaliyet gösteren Starbucks Kafe'lerin en görünen noktasına Türk bayrağı astı.

"SONSUZA KADAR DALGALANACAK"

Starbucks zincirinin Türkiye'de ve Adana'da da çok sayıda şubesi bulunduğunu hatırlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Her yıl olduğu gibi, bu yıl da 24 Nisan'da, ülkemize ve Türk milletine yönelik haksız suçlamalarda bulunmaya hazırlanan Ermeni Diasporası, Los Angeles'ta yaşayan kalabalık Ermeni nüfusunun yapabileceği baskıyı kullanarak, bu şehirdeki Starbucks'lardan bayrağımızın yer aldığı posterleri kaldırtmıştır. Ermenilerin tepkisini kabul ederek bu haksızlığa ortak olunmasını da doğru bulmuyoruz. Bu yıl 24 Nisan'da, Ermeni Diasporası, Türk milletine ve Türkiye'ye karşı her zaman olduğundan daha fazla saldırıda bulunacaktır. Sözde Ermeni soykırımının 100. yılı olarak gördükleri bu yılda, işe böyle bir bayrak kaldırma kampanyasıyla başladılar. Biz de Adana'da faaliyet gösteren Sturbucks şubelerine şanlı Türk bayrağımızı asarak, bu saldırıya karşılık verdik. Bayrağımız bizim için kutsaldır ve bu ülkemizin her noktasında, sonsuza kadar dalgalanacaktır" dedi.

ALKIŞLARLA DESTEK

Ziyapaşa Starbucks'a Türk bayrağı asılması sırasında Adanalılar da alkışlarla zabıta ekibine destek verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Sözlü Los Angeles Starbucks Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (169)

MHP Vatansever MHP:

Bu haberde olumsuz yorum yapan tüm hainler bu habere ve Bayrağımıza düşman olduğunuz belli size birşey diyeyimde ozaman iyice kudurun Türkiyenin genelinde olduğu gibi Adanada da biz varız ve seçimlerde gene bizim ADANA yani MHP''nin Siz istediğiniz kadar küfür edin bağırı çağırın deli olun kudurun şampiyon belli :))

42
112
yanıtYanıtla
can:

zırt ha zırt :D:D bayrak delileri sizi :D pardon bez parçası :D

106
34
yanıtYanıtla
MİLLİ:

Adamların ne kadar zoruna gitmiştir. ama bunun altında kalmazlar yakında kokuları çıkar. güzel eylemde bayrak asmanın yanına bir de bunu boykot etsek daha iyi olmazmıydı. kendi kahvemizin suyumu çıktı gidin oralarda için

8
132
yanıtYanıtla
Gs 02mobilWeb@haberler.com:

Hey be başkana bakın ne güzelde reklamını yapıyor ulan onlar senin Bayrağını indiriyor kafelerinden sen daha çok müşteri gelsin daha çok para kazandırmanın peşindesin millet zaten koyun birde milliyetçi geçinirler şapşallar bayrak asacağınıza tam tersi boykot edilir gidilmez hatta star bucks cofee kaldırılır onun yerine star Türk cofee asılır işte yapılması gereken ama nerde herkes bir yerlere hizmetin peşinde tek çare AKP ve HD P li bir Türkiye yönetimi başkada çaresi yoktur yoksa her zaman sorun yaşarız hep beraber

135
2
yanıtYanıtla
ORHAN:

ORAYA BAYRAK ASACAĞINA KAPATSAYDIN YA BAŞKAN. ARKADAŞLAR GİTMEYİM BU DÜKKANLARA İÇMEYİN BUNLARIN KAHVESİNİ. BİZİM KAHVEHANE KÜLTÜRÜMÜZ VAR ONU YAŞATALIM

24
103
yanıtYanıtla
yilmazmobilWeb@haberler.com:

Şu Ermenilere küfür etmeyim diyorum.ulan açlıktan geberiyosunuz , kabadayiligi elden birakmiyosunuz.turkiye olmasa naparsiniz kocakafali dumbukler....

11
112
yanıtYanıtla
YorumMobil-IOS:

Helal size

24
97
yanıtYanıtla
ALİKERİM:

Starbucks dan hicbirsey alıp icmeyin yemeyin. Vatanı seven tepki versin. Kimin dost kimin düşman olduğunu gösterin

13
103
yanıtYanıtla
ABC:

adamın iş yerine zorla bayrak astırıyolar. hey allahım :)

102
11
yanıtYanıtla
arslan:

HELAL OLSUN ADANA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

21
84
yanıtYanıtla
Tüm 169 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title