Haberler

MHP Belediye Başkan Adayları Gso'yu Ziyaret Etti

MHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, Gazianteplilerin müteşebbis ruhunu teşvik etmek gerektiğin belirterek, “Yatırımların daha hızlı şekilde yapılabilmesi için önünün açılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

MHP'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Erzin, Gazianteplilerin müteşebbis ruhunu teşvik etmek gerektiğin belirterek, "Yatırımların daha hızlı şekilde yapılabilmesi için önünün açılması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Erzin, MHP İl Başkanı Mehmet Doğan, Şahinbey Belediye Başkan adayı Burhan Gündüz ve Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

Kendisine bu fırsatı verdikleri için sanayicilere teşekkür eden Erzin, Gaziantep'te seçimlerin siyasi partiler arasında centilmenlik yarışı içinde geçtiğini, bunun şehir için bir şans olduğunu söyledi. Erzin, "Muhakkak, her yiğidin gönlünde bir aslan yatar. Gaziantep'te bütün sivil toplum örgütleri siyasi görüşünü veya desteklediği siyasi partiyi açıktan beyan etmeden bütün siyasi partileri dinleme fırsatı veriyorlar" diye konuştu.

Gaziantep'in Türkiye'nin en büyük sanayi şehirlerinden birisi olduğunu, geçen yıl 6,5 milyar dolar ihracat yaptığını belirten Erzin, Gazianteplilerin müteşebbis ruhunu teşvik etmek gerektiğini, yatırımların daha hızlı şekilde yapılabilmesi için önünün açılması gerektiğini kaydetti.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, '30 Mart 30 Proje' sloganıyla yola çıktıklarını anlatan Erzin, şehrin sorunlarını 'ulaşım ve trafik, çağdaş ve huzurlu kent, sosyal belediyecilik, engelsiz yaşam, bayanlar ve şehrimiz, geleceğimiz gençlerimiz' başlıkları altında topladıklarını belirterek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Sanayi Odası'nı ziyaret ettikleri ve kendilerini bilgilendirdikleri için GSO Meclisi adına teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, "Allah yolunuzu açık etsin. Başkana başarılar diliyoruz. Memleketin hakkına hayırlısı neyse o olsun" diye konuştu.

Ziyarette; GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Doğan Gaziantep Şahinbey Erzin Yerel Haberler

title