Haberler

Metrobüs Kazasının Görüntüleri Kameralarda

Güncelleme:

İstanbul'da 17 Kasım'da Salih Doğan yönetimindeki 34 MTT 12 plakalı minibüs, Zeytinburnu kavşağı Merter yakınlarında metrobüs yoluna girip Yasin Yıldırım'ın kullandığı 34 TP 2277 metrobüsle kafa kafaya çarpışmış, kazada minibüs şoförü hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

İşte o dehşet verici kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Yolcuların yaşadığı o dehşet metrobüsün kamerasına an be an yansıdı.

YOLCULAR NE OLDUĞUNU ANLAMIYOR

Görüntülerde, Avcılar yönüne giden metrobüsün tıklım tıklım dolu olduğu görülüyor. Havalimanından Rus turistleri alan bir minibüs ise E-5'te Ankara yönüne doğru giderken kontrolden çıkarak bariyerleri aşarak birden metrobüse çarpıyor.

Kazanın etkisiyle yolcular savrulurken, iki şoförün de araçlarında sıkıştığı görülüyor. (Kaynak: Show TV)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zeytinburnu Salih Doğan İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Koçak köyü der. Adem karaaslanMobil-ANDROID:

Bu ve Bu na benzer Sevis araçları hatlı münübüsler belediye ve özel halk otobüsleri bilhassa öğrenci servisleri kural yok denetim nerdeyse 0 fir hız dersen arkadan yetişemiyorsun kazada olur ölümde olur biz Türklerde bize birşey olmaz mantığı olduğu sürece bu kazalar kaçınılmaz ne olursa ölene olur

4
0
yanıtYanıtla
Maydanoz:

Trafik nedir Türkiyede hic kimse bilmiyor, Trafik Polsi var sadece Radar kurmayi biliyorlar, Ne bir Isaret ne bir Levha ne bir Kural hic mi hic birsey bilmiyorlar bilenlerde uymuyor saten uysan birde öyle kaza oluyor. Avrupadan biraz örnek alin derim, Ölenler Cahillikden ölüyorlar, Cohu kazalar önlene bilir

4
0
yanıtYanıtla
MAYDANOZ A CEVAPMobil-ANDROID:

MAYDANOZ a cevap trafik polisi denetler insanlara nasil arac kullanacagini ögretmez. sorumlulugun ehliyetin ne kadar kolay verildigi eger düsünebilirsen bu sana en iyi cevaptir.

3
0
yanıtYanıtla
öğretmen:

sürücü kurslarıı medya incelesin artık duyun sesimi, direksiyon hocası olarak taksi şöförü ambulans şöförü kebapcı ev haımı elektrikçi işaatcı daha neler var sazmsa eğitim fakültesi mezunu öğretmen yok uyanın atrık daha büyük kazalar olacak görüceksiniz

2
0
yanıtYanıtla
ASLAN BEY:

merter GÜNGÖRENİN EVLADI NE ARA BÜYÜDÜDE İLÇE BAZINA ALINDI. . .

0
0
yanıtYanıtla
nerelisiniz:

tıklım tıklım diyolar ya. boş sayılır normale göre

0
0
yanıtYanıtla
erhan:

istanbulun trafigini sevmiyorum yaşaması güzel ama ayda 4 bin tl alırsan. 2500 alırsan ancak geçinirsin. 1500 alırsan karnın doyar ancak. 1000 ve aşagı alacaksan istanbulda durma köye dön daha iyi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title