Haberler

Metesen'den Yaşar'a Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası’nı (METESEN) makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Mesleki ve Teknik Eğitim Sendikası'nı (METESEN) makamında ağırladı. METESEN Genel Başkan Yardımcısı Şahap Yılmaz ve heyetiyle sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, eğitim konusundaki aksaklıklara değinerek, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Doğrudan yerel yönetimlerin sorumluluğunda olmamasına rağmen Yenimahalle Belediyesi olarak eğitime hep destek olduklarını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Eğitim yerel yönetimlerin sorumluluğunda değildir. Ancak yerel yönetimlerin gücü ölçüsünde bu konularda da çalışma yürütmesi ve katkıda bulunması gerektiğine inanıyorum. İnsan için eğitim temel haktır ve bu yüzden bu konudaki eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Bunun için Yenimahalle devlet okullarının fiziki şartlarının özel ve vakıf okulları kalitesinde olması için elimden geleni yaptım. Yaz tatili döneminde okulların dış cephe, badana boya, tuvalet gibi tadilatlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kimi okullarda da toplantı, konferans ve tiyatro salonlarını yeniledik" dedi.

BAŞKAN YAŞAR'A PLAKET

Türkiye'de yaşayan herkesin bilimsel, demokratik, laik ve nitelikli eğitim hakkından yararlanmasının sağlanması gerektiğini belirten METESEN Genel Başkan Yardımcısı Şahap Yılmaz ise, "Amacımız hür sendikacılık ilkeleri çerçevesinde, üyelerimizin ortak ekonomik, sosyal, akademik, kültürel, mesleki hak ve çıkarlarının korunması ve devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün yaşatılmasının eğitim programlarına yansıtılmasıdır" diye konuştu.

Yaşar'a kendilerini kabul ettiği için teşekkürlerini sunan üyeler, plaket takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title