Haberler

Meteoroloji Uyardı: Salı ve Çarşamba İlk Kar Geliyor

Güncelleme:

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava, gelecek ayın ilk günlerine kadar etkili olmayı sürdürecek. Salı ve çarşamba birçok il yılın ilk karı ile tanışacak.

Türkiye'yi beş gün önce etkilemeye başlayan soğuk hava dalgası aralık ayının ilk günlerine kadar ülkeden çekilmeyecek. Hafta sonu sıcaklıklarda biraz yükselme olsa bile, bu durum uzun süre devam etmeyecek.

NTV'nin haberine göre sıcaklıklar kasım ortalamasının 6-7 derece altında seyrediyor. Türkiye ile birlikte Balkanlar, Rusya, Kazakistan ve Ukrayna'da bu soğuk hava dalgasından etkileniyor. Bazı kentlerin kasım ayı ortalama en yüksek sıcaklık değerleri şöyle: İstanbul 14.7, Ankara 13,İzmir 18.5, Antalya 21, Bolu 13.2, Samsun 16.7, Erzurum 6.7 derece

SALI VE ÇARŞAMBA İLK KAR GELİYOR

Salı ve çarşamba günleri Anadolu'da birçok kentte bu kış sezonunun ilk karı yağacak. Önümüzdeki günlerde hava koşulları birçok bölgede olumsuzluk yaratacak.

Yarın Akdenizliler için sel uyarısı var. Sabah Antalya'da, öğleden sonra Kuzey Kıbrıs, Mersin,Adana, Hatay arasında çok şiddetli yağmur bekleniyor. Yağış miktarı metrekarede 100 kilogramı geçecek.

İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT

Yarın ayırca kar yağışı beklenen birçok kent var. Kütahya, Uşak, afyonkarahisar, Isparta,Burdur, Manisa dağları, Toroslar, Konya, Eskişehir ve Bolu'da kar yağışı beklendiği için, sürücüler gerekli tedbirleri almadan yola çıkmamalı. Kar yağışı çarşamba günü Sivas, Niğde, Kayseri, Çorum, Çankırı ve Doğu Anadolu'da yoğun yağacak.

İSTANBUL'DA 2 GÜN SAĞANAK YAĞIŞ

İstanbul'da 2 gün daha sağanak yağış var. Sert poyrazla sıcaklık 6-7 derece hissedilecek. Hafta sonuna doğru yağışlar kesiliyor, sıcaklık biraz artacak ama yine de hava soğuk olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

şeyma:

allahııım inşallah kar yağar kar yağarsa bereket olur kuraklık geçer miş allahım nolursun

23
0
yanıtYanıtla
filozofmobilWeb@haberler.com:

Abe bizim mezrayada yagacak nasil etsemde ertelesek bunu ya yarin piknige gidedim bi

1
21
yanıtYanıtla
dede:

böyle gitmek varmıydı gönlüme açtın yara allah belanı vertsin dar mı geldi çayhan

1
19
yanıtYanıtla
gamaraya bahkmobilWeb@haberler.com:

Yav bizim ulke tam bir kisilik bozuklugu. amerikada kis sert geciyor illa bizdede olacak.

4
14
yanıtYanıtla
SELÇUK:

ALLAHIM BETİNİ BEREKETİNİ ESİRĞEME BİZDEN

3
1
yanıtYanıtla
birimobilWeb@haberler.com:

Bunlar hep Yahudilerin işi

1
3
yanıtYanıtla
Ali CangilmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar malayani boş konuşmak günahtır.

2
0
yanıtYanıtla
biraz akılmobilWeb@haberler.com:

Kar deyince heyecalandim acaba normal mi

1
1
yanıtYanıtla
YusufmobilWeb@haberler.com:

Gelıyo karrrr gelıyo ıstanbula gorun bak

2
0
yanıtYanıtla
Aysenur BalcımobilWeb@haberler.com:

Kar istiyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title