Haberler

Mesut Özil'in Mekke'ye Gitmesi, Alman Sağ Partisini Kızdırdı

Güncelleme:

Alman partilerinden AfD'nin milletvekili, Mesut Özil'i vatansever olmamakla suçladı, kadın erkek eşitliğinin olmadığı ideolojiye destek olduğunu iddia etti.

Almanya'da aşırı sağcı Almanya İçin Alternatif (AfD) partisinin Saksonya Eyalet Meclisi'nde milletvekili Andrea Kersten, geçen hafta Mekke'ye giden Alman Milli Futbol Takımı'nın oyuncusu Mesut Özil'in 'vatanseverliğe' aykırı davrandığını söyledi.

Kersten, bu fotoğrafın Özil'in 'kadın erkek eşitliğinin olmadığı, eşcinsellerin ölümle tehdit edildiği, namus cinayetlerinin yaygın olduğu' bir ideolojiye destek olması anlamına geldiğini söyledi.

BOATENG'E TARAFTARLAR SAHİP ÇIKTI

AfD'nin Genel Başkan Yardımcısı Aleksander Gauland'ın ırkçı yorumlarına maruz kalan Alman Milli Futbol Takımı oyuncusu Jerome Boateng'e ise taraftarlar sahip çıktı. Almanya'nın Slovakya ile oynadığı milli maçta 'Jerome, komşumuz ol' pankartını açan Alman taraftarlar, Gauland'ın 'İnsanlar, Boateng gibi birini komşu olarak istemiyorlar' sözüne tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Almanya Mekke Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (33)

KAHROLSUN KAFİRLER:

BAKINIZ EY KAİNAT, EY DÜNYA MİLLETİ! İSLAM BU DÜNYANIN EN MÜKEMMEL, EN OLAĞAN ÜSTÜ HARİKA, EN MUHTEŞEM VE EN ŞEREFLİ DİNİDİR. SİZE YEMİN EDERİM Kİ, BU DAEŞ DENİLEN YAMYAMLAR SIRF İSLAMA ZARAR VERSİNLER, İSLAMI YAMYAMLARIN DİNİYMİŞ GİBİ GÖSTERSİNLER DİYE KAFİRLER TARAFINDAN OLUŞTURULMUŞTUR.

39
2
yanıtYanıtla
CEMIL:

BUNLARIN HOSUNA GIDEN SEY SAPIKLIK ICKI ICMEK UYUSTURUCU ALMAK KENDINDE GECMEK !!!!

yanıt2
yanıt4
kemal arıkan:

iyi ama bizim meclisteki hain terörcü HDP için bir tek kelime söylemiyorlardı bunlar

20
15
yanıtYanıtla
AZ BİLE DEMİŞ MESUTA:

AZ BİLE SÖYLEMİŞ MESUT KARAKTERSİZİNESEN GİT ALMAN MİLLİ TAKIMINI SEÇ TÜRK MİLLİ TAKIMINI SE. ME BÖYLE OLURSUN İŞTE HAMİTTE UMREYE GİTTİ ALMANLAR BİŞEY DEDİMİ DİYEBİLDİMİ DİYEMEZ ÇÜNKÜ TÜRK ADAM MESUTU ALMAN GİBİ GÖRÜYORLAR Kİ HAKLILAR EĞER TÜRK MİLLİ TAKIMINI SEÇSEYDİ BÖYLE OLMAZDI

12
15
yanıtYanıtla
sayko:

e sen mezhebi farkli diye adamin kafsini kes snra avrupda islamfobi var

11
12
yanıtYanıtla
dobra:

la o kafa kesenler müslüman kılığına girmiş avrupanın ajan köpekleri zaten sen hala uyanamadınmı?

yanıt3
yanıt1
111:

LAN GERÇEK MÜSLÜMANIN BÖYLE BİRŞEY YAPAMAYACAĞINI SENDE BİLİYORSUN. ERMENİ TUZAĞI . ONLAR DİNDEN VE YOLDAN SAPMIŞ ZALİMLERDENDİRLER. SİZİN GİBİ

yanıt2
yanıt0
SAYKO:

ZATEN GERCEK MÜSLÜMAI BR TÜRLÜ BULAMADINIZ YOBZLAR KADINI ESEK VE MAYUNLA BIR TUTAN ÖNÜNDN GECERSE NAMAZINI BOZAN MI GERCEK ISLAM

yanıt1
yanıt1
DEDO:

DOBRAA LAN NE AVRUPASI NE AJANI COGU STANBULUN ANKARAN VAROSLARINDAN BYBURT KONYA ERZRUMAN GIDEN YOBAZ TAYFA SAGIR SULTAN BILIYOR

yanıt2
yanıt2
haç tak:

dinini değiştirmeden seni sevmezler. almalarda din ırk ayrımı yok. onlara göre alman demek hırıstıyan demek

13
9
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title