Haberler

Meryem Uzerli'nin Acı Günü

Güncelleme:

Uzun süredir Almaya'da yaşayan ünlü oyuncunun babaannesi vefat etti. Uzerli, İstanbul'dan gelen acı haberi sosyal medyada takipçilerine duyurdu.

Almaya'da yaşayan ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin babaannesi vefat etti. Türkiye'ye geri dönmek için gün sayan Meryem Uzerli dün akşam aldığı acı haberle yıkıldı.

BABANESİ VEFAT ETTİ

Babaannesinin vefat ettiğini öğrenen Meryem Uzerli duygularını şu sözlerle dile getirdi, "Dün gece İstanbul'da babaannem gökyüzü ile Allah'a kavuştu... Nur içinde yat benim sevgili babaanneciğim Allah rahmet eylesin."



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Meryem Uzerli İstanbul Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

BABAKIRAR:

Bugünlerinizin kıymetini bilin gençler, boşuna da din iman vaazı vermeyin. Öbür dünyanın var olup olmadığını bilemeyiz. Boşuna kendinizi kasmayın din iman laflarıyla. Sadece yaşadığınız anın ve çevrenizdekilerin kıymetini bilin yeter.

16
55
yanıtYanıtla
dsddsd:

sen allahı nerden biliyon ya Meryem allahı bilen nikahsız bebek peydahlamaz zinaaaa yapmazzzzzzz

15
26
yanıtYanıtla
KARDELEN:

dünyanın parasını kazandı babaannesine bi diş yaptırmamış

22
14
yanıtYanıtla
Ceren ecemobilWeb@haberler.com:

Ya her şeyi de internette paylaşmayı ya...ölümü paylaşırız. ....yediğimiz yemeği paylaşırız. ...gittiğimiz mekanı paylaşırız. ..hastahaneye foto çektiğin paylaşırız bu ne laaaaaaa..

30
0
yanıtYanıtla
pink:

meryem uzerli sonradan müslüman olmadı mı?? babaannesi nasıl müslüman????

8
9
yanıtYanıtla
Ali:

Meryem''in yaşlılık hali nasıl olur aceb

9
6
yanıtYanıtla
hale:

meryem rahmetliye ne çok benziyor

8
2
yanıtYanıtla
Aksakal:

Pekde gencmis Rahmetli Maasallah fidan gibiymis. .

3
3
yanıtYanıtla
akaMobil-ANDROID:

olur babakirar filozof senin dediini yapalim. milyarlarca kisi yalan senin fikirlerin gercek...

2
4
yanıtYanıtla
HOŞGÖRÜ:

Bizler ne zaman bu kadar acımasız, hoşgörüsüz ve bencil olduk. Böyle bir haberin altına yazılacak tek yorum ''Allah Rahmet Eylesin'' olur. Dini, ırkı, kimliği hiç önemli değildir. İslam dini de bunu öğretir. Hele ki böyle bir haberle dalga geçebilmek ne demektir. Ağzındaki dişe, fidan gibi diyerek aşağılamaya ne gerek var ? Lütfen aynı şeyi kendi yakınlarınız için düşünün. Lütfen, lütfen birbirimizin sevincini ve acısını paylaşabilen bir nesil yaratın. Bu millet atalarından gelen hoşgörü ve sevgiyi yeniden yaşarsa inanın herşey daha güzel olacak. Herkes sevgiyle kalsın

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title