Haberler

Meryem Uzerli, Ayda 15 Bin Dolara Cem Yılmaz ve Ozan Güven'e Komşu Oldu

Güncelleme:

Meryem Uzerli, Cem Yılmaz'ın evinin yanında, Ozan Güven'in evine ise 100 metre uzaklıkta bir ev kiralıyor.

Yeni dizi projesi için Türkiye'ye kesin dönüş yapan Meryem Uzerliyapımcının kendisi için Acarkent'te kiralamayı planladığı villadan vazgeçti.

CEM YILMAZ'A KOMŞU OLDU

Oyuncu, Levent'te oturan Cem Yılmaz'a komşu oldu. Uzerli, aylık 15 bin dolara 8 odalı evi tutmaya karar verdi.

OZAN GÜVEN'E 100 METRE UZAKTA

iddialara göre, üç katlı ve 600 metrekarelik ev, adının aşk dedikodularına karıştığı Ozan Güven'in evinin 100 metre ilerisinde yer alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Meryem Uzerli Ozan Güven Cem Yılmaz Türkiye Aşk İlişkiler Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

...mobilWeb@haberler.com:

Bu kadin paralari hep yiyo galiba almanyada da kirada oturuyo trde insan bir ev alir kendine yaslanincada bes parasiz kalip haberlere cikiyolar eski sanatciya vefasizlik yoksuluk bilmem ne

2
0
yanıtYanıtla
.................:

iyi yapıyo abi sizene ama meryemim kendine yakışan biriyle çık yha sen en iyisini hak ediyosun

1
0
yanıtYanıtla
ozland:

Almanya da dolu Turk ler arasinda yasamasina ragmen halen Turkce si cok komik :D arkadasim Turk ve esi New Zealand beyazlarindan ama arkadas oyle ogrettiki Turk''ceyi esine bizimle hep guzel Turkce konusuyor hemde hic takilmadan. . . . yabanci millet o''kadar mi akilli Turk milletinden ne ? !

0
0
yanıtYanıtla
Deniz eren Mobil-IOS:

Haberleri okumuyorsunuz galiba, Kadinin Almanyada kendine ayit Iki tane Evi var zaten, Meryem Hanim calismak icin Türkiyeye geliyor sadece??

0
0
yanıtYanıtla
misafir:

evet calismak ve cebini doldurmak icin Türkiyeye geliyor Almanyadaki evlerini neyle aldi? onu Almanyyada taniyan yok. iste sizin gibileri bunlari göklere cikartir simartir sonrada nasil olsa ban yalvarcaklar der dizinin yarisinda birakir memleketine kacar.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title