Haberler

Mersin'de Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de polisin gerçekleştirdiği operasyonda, uyuşturucu tacirlerine darbe vuruldu.

Mersin'de polisin gerçekleştirdiği operasyonda, uyuşturucu tacirlerine darbe vuruldu. İki merkez ilçede yürütülen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi, 6 kişi yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Toroslar İlçesi Demirtaş Mahallesi'nde 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskın yapılan adreslerde 17 kilo 916 gram esrar, 25,8 gram kokain, 36 uyuşturucu hap, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 9 bin 478 lira ele geçirildi. Bu adreslerde bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Merkez Akdeniz İlçesi Yenimahalle'de yapılan operasyonda ise baskın yapılan adreste 3 bin 804 uyuşturucu hap, 1 tabanca ve 58 fişek ile 1 sahte kimlik ele geçirildi. Burada da 2 kişi yakalandı. Polis merkezinde sorguları tamamlanan ve kimlikleri açıklanmayan 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanıp, cezaevine gönderildi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Toroslar Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title