Haberler

Meral Akşener, Baykal'ın Başkan Yardımcılığı Önerisine Sıcak Bakmıyor

Güncelleme:

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kafasındaki model olan Ahmet Türk ve Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklifine Akşener sıcak bakmadı.

"İHSANOĞLU PROJESİNDEN FARKI YOK"

Akşener'e yakın isimler "Referandum daha yeni bitmiş. Meral Akşener'e başkan yardımcılığı önerisinin Ekmeleddin İhsanoğlu projesinden bir farkı yok. Bunlara düşmeyiz" değerlendirmesini yaptı. Baykal'ın stratejisini bir 'spor' olarak tanımlayan Akşener cephesinden şu yorumlar yapılıyor:

"CHP'YE DE ZARAR VERİR"

"Sporla siyaseti birbirine karıştırmasına iştirak edecek halimiz yok. Akşener'e başkan yardımcılığı atfetmek onun önünü kesmekten başka bir şey değildir. Bugün için Meral Akşener bunlarla ilgilenmiyor. CHP kendi iç meselelerinde başkanlığı kullanıyor. Bu CHP'ye de yüzde 49'luk bloğa da zarar verir. Basit ve yanlı bir strateji."

"AKŞENER'E FETÖ OPERASYONU" İDDİASI

Akşener'e yönelik bir FETÖ operasyonu olacağı iddiaları da kulislerde konuşuluyor. Akşener'e yakın isimler bu iddialara, "Açıkçası bekliyoruz. Millet onu cezaevinden çıkarmasını bilir" yanıtını veriyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meral Akşener Deniz Baykal Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title