Haberler

Menderes Bem-Bir-Sen'de Başarır Dönemi

Menderes Belediyesi’nin yetkili sendikası Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İşyeri Temsilcisi seçimi gerçekleşti.

Menderes Belediyesi'nin yetkili sendikası Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İşyeri Temsilcisi seçimi gerçekleşti. Seçime tek aday olarak giren Bilen Başarır, 1 yıllığına işyeri temsilcisi seçildi.

Menderes Belediyesi'nde seçim heyecanı yaşandı. Belediyenin yetkili sendikası olan BEM-BİR-SEN İşyeri Temsilcisi seçimi, belediyenin meclis salonunda gerçekleşti. Tek adayla gidilen seçimde 74 üyenin 51'i oy kullandı. 51 üyenin tamamının oyunu alan Bilen Başarır, gelecek dönem sendikanın Menderes'teki temsilcisi oldu.

Seçim sonrası açıklamada bulunan BEM-BİR-SEN İzmir Şube Başkanı Ali Kalkan, " Menderes Belediyesi'nde geçtiğimiz günlerde sosyal denge iyileştirmesiyle ilgili toplu iş sözleşmesi imzalamıştık. Memurlarımız adına yapılan iyileştirme için başkanımız Bülent Soylu'ya teşekkür ederiz. Memur arkadaşlarımızdan tek isteğimiz performanslarını yüksek tutmaları. İki taraflı gösterilen iyi niyet ile kazanan Menderes olacaktır. Gerçekleşen seçimde iş temsilcisi seçilen Bilen Başarır kardeşimizide kutluyoruz. Belediye ve sendikamız arasında en iyi şekilde köprü olacağına inanıyoruz" dedi. Menderes Belediyesi BEM-BİR-SEN İşyeri TemsilcisiBilen Başarır da, "İki ay önce atama ile geldiğim göreve seçim ile gelmek beni onurlandırdı. Bana güvenen, destek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Belediyemiz ile sendikamız arasında en iyi şekilde görev yaparak bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım. Çalışma arkadaşlarımızın sosyal haklarını en iyi şekilde kazandığı Menderes Belediyesi'nde biz de çalışanlar olarak performansımızla belediyemizdeen iyi hizmeti vereceğiz " diye konuştu.

İşyeri Temsilcisi Seçimi öncesinde ise Divan Kurulu seçimi gerçekleşti. Yapılan seçimde Ufuk Çetin, Nazan Çetin ve Bilge Taşdelen oy birliği ile kurula seçilen isimler oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title