Haberler

Menajer Altıparmak: Enes Ünal'ı İspanya ve Almanya'dan İstiyorlar

Güncelleme:

Fenerbahçe'den Caner Erkin ile Mert Günok, Galatasaray'dan Selçuk İnan, Bursaspor'dan da Enes Ünal'ın menajerliğini yapan Batur Altıparmak, Radyospor'da özel açıklamalar yaptı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Mert Günok için konuşan Altıparmak, milli kalecinin Fenerbahçe'de kalmak istediğini kaydetti. Geçen sezon Caner Erkin'in Inter'in kapısından döndüğünü belirten menajer, Bursa'nın genç yıldızı Enes Ünal'a da İspanya ve Almanya'dan teklifler olduğunu ifade etti. Altıparmak'ın açıklamaları şöyle:

"MERT FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR"

"Mert Günok'un sözleşmesi devam ediyor. Fenerbahçe ile görüşmeden başka bir takımla görüşmeyiz. Mert'in transferiyle ilgili çıkan haberler tamamiyle asılsızdır. Fenerbahçe git demediği sürece Mert, Fenerbahçe'de kalacak."

"CANER'İN YERİNDE OLSAM İNGİLTERE'YE GİDERDİM"

"Inter, Caner için bize çok beğendiğimiz bir oyuncu, yabancı kontenjanında ekstra bir yer açılırsa alırız dediler. Biz de Fenerbahçe ile görüşüyorduk ve daha fazla bekletmek istemedik, oturduk imzaladık. İngiltere'den de teklifler vardı, ama çok üst düzey takımlar olmadıktan sonra gitmek oyuncuya kalmış. Bana kalsa, ben İngiltere'de orta sıra takımına da giderim. Orada gösterdiğini performans ile 1-2 sene içinde üst düzey takımlara gidersin."

"ENES'E İSPANYA VE ALMANYA'DAN TEKLİFLER VAR"

"Türkiye'de oyuncu çıkmıyor diyorlar, Türkiye'de oyuncu var. İrfan Can Kahveci mesela, geçen sene 3. ligdeydi. Şimdi Galatasaray'a karşı oynuyor ve adından söz ettiriyor. Enes'i isteyen çok takım var. Ama 17-18 yaşında, oynamamış bir oyuncuya kimse 4-5 milyon Euro vermez. Hem yabancı kontenjanını kullanacak, hem de adaptasyon sağlayıp sağlamayacağı belli değil. Bunun yerine gidip Hollanda'dan alıyorlar. 5 milyon isteyeceğimize, 2 milyon isteyelim, orta sıra bir takıma gitsin. Oradan satıldığı zaman yüzde 20, yüzde 25 alın diyorum. Ama yönetimler kısa süreli geldiği için Türkiye'de, günü kurtarmayı düşünüyorlar. İspanya'dan ve Almanya'dan takip edenler var. Bir ara Mönchengladbach istedi. El sıkıştılar, sonra başkan vefat edince olmadı. Enes, öyle veya böyle Avrupa'ya gidecek"

"SELÇUK İLE MANCINI'NİN ARASI ÇOK İYİ"

"Selçuk İnan için bize gelen bir teklif yok. Inter ile ilişkim iyi, bana açıp sorarlardı bir şey olsa. Selçuk ile Mancini'nin arası çok iyi. Mancini, Selçuk'un en sevdiği hocalardan biriydi. Mancini de Selçuk ile ilgili hep iyi şeyler söyledi."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Enes Ünal Almanya İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

ENES BENi DiNLE:

AVRUPAYA GiT AMA ARDA GiBi SIMARIK BiR HAYAT YASAMA , IBADETLERiNi SAKIN IHMAL ETME OGLUM . . . . .

5
4
yanıtYanıtla
AlimobilWeb@haberler.com:

Dayı şu caner le emreye takım bul gitsin ben fb liyim. Hakem faul veriyor sövüyor vermiyor sövüyor küfür etmeden maç bitiremiyor sonra türk futbolu ne futbolu oynanıyor türk futbolu ilerlesin yeşil bruni sıralamada bizi geçer tabi bizim ayarımız andarro fareo adaları moldova yazık şu milli takıma ve milli maçlardan sonra üzülen insanlara

4
0
yanıtYanıtla
ARAFF:

enes ünal kardeşimiz bu kadar az bir yetenekle medya ya çıkıyor allah peygamber aşkına 3 lig 2 lig amatörde yılda 30 gol atan oyuncular yaşları daha 23 enes şuan 3 ligde otuz gol atar mı beyler yemin ile böyle olmaz ayıptır GENCERLERBİRLİĞİNDE İRFANCAN KAHVECİ İYİ OYUNCU BERAT TOSUNDA 3 LİGDE AMATÖRDE HALI SAHALARDA NELER VAR NELER

3
0
yanıtYanıtla
karizmaMobil-ANDROID:

bursaspor gec bu oyunları kimse yemez...))))))

1
1
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.com:

Bu Enes denen gencin bir özelliğini henüz göremedik ama hep nedense böyle haberler çıkıyor

2
0
yanıtYanıtla
ock:

Bu menejer basıncılara iyi para yediriyor her halde bakıyorsun hep onun futbolcuları iyi olmadığı halde iyiymiş gibi lanse edilip basının tepesinden inmiyor. . . Bu çocuğu kaç senedir pazarlayıp kakalamaya uğraşıyorlar ama beceremediler. . Çocuğun yaşı kaça geldi hala gençmiş. . Daha kendi takımında ilk 11 oynayamayan büyük takımda anca Salih gibi top toplar. . . . Gaz şişirilme de bir yere kadar. . . . Satılsın da kurtulalalım ama nafile Salih gibi satılsada kurtulamayız. . . .

2
0
yanıtYanıtla
KKMobil-IOS:

He he istiyorsa niye vermiyorsun paraya ihtiyacın var parasızlıktan Avrupa'dan men olmuşsun hâlâ sallıyorsunuz

1
1
yanıtYanıtla
araff:

Türk fotboolu neden ilerlemiyor biliyor musun arkadaşlar kimse kızmasın ama gerçekleri yazıcağım halkımız çoğu geçim derdine düşmüş yetenekli oyuncularımız üniversite gidiyim okul okuyayım işim gücüm olsun yada erken yaşta hayata atılmakta zaten istese de top peşinde koşamaz ne ayakabbısı vardır ne tozluğu hal sahadan halı sahaya fotbolumuz zengin çoçuklarına kalıyor

1
0
yanıtYanıtla
Eren:

Bence gitsin, ama oynama garantili gitsin. Salih gibi olacaksa hiç gitmesin daha iyi

0
0
yanıtYanıtla
insanoğlu:

Salih uçan gibi yedek bile olamaz oralarda hikaye reklam kokan hareketler bunlar iki metre koşamaz ispanya liginde bursada ilk onbirde yokki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title