Haberler

Mehmet Demirkol'dan Milli Yorum: Kendimizi Kıvanç Tatlıtuğ Sanıyoruz

Güncelleme:

Usta spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Milli Takım'ın İzlanda hezimetini yorumlarken Terim ve öğrencilerini yerin dibine soktu.

Euro 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında Milli Takımımız, deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu ve elemelere kabus gibi başladı.

NTV Spor'da yyayınlanan "Spor Servisi" programında Milli Takım'ın İzlanda yenilgisini değerlendiren Mehmet Demirkol, Terim ve öğrencilerini yerden yere vurdu.

"BÜYÜK BİR REZALET"

İzlanda mağlubiyetinin hak edildiğini ifade eden Demirkol, "Bu maçtan sonra hakikaten büyük bir rezalet. 'Bunu hakettik' deyip kapatmak gerek çünkü olan bu. Doğal yerimiz bu grubun 3.'lüğü çünkü o torbadan geldik. Son şampiyonaların yanından bile geçemedik, İzlanda play off'tan döndü. Bizim Milli Takım oyuncularımız beceri geliştirebilen oyuncular değil. Bu takımda 10'dan fazla gol atan iki oyuncumuz var sadece. Çok kötü durum çok kötü." dedi.

"ONUR EN KÖTÜ MAÇINI OYNADI"

"Onur kariyerinin en kötü maçını oynadı." diyen Demirkol, "Bu şanssızlık falan değil. Degajı atıyorsun rüzgar geri getiriyor, tekrar atıyorsun. Artık uyanık olmak lazım... Korner pozisyonları Onur'un rüzgardan bir şey anlamadığını gösteriyor." dedi.

"GÖKHAN SAĞ ÖNDE NASIL OYNAR?"

Milli Takım'ı eleştirmeye devam eden tecrübeli yorumcu, "Burak, İzlanda kalecisi dahil topla en az buluşan adam. Bu yanlış bir strateji, kötü bir uygulama. Sen Gökhan'ı sağda en önde oynatıyorsan istersen 4-4-2 oynat istersen 6-6-6 18 kişi oynat yine yenilirsin. Temel rakiplerimiz Çek Cumhuriyeti, Hollanda, İzlanda... Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'dan en az 4 puan alacaksın deplasmanda. Beraberlik bile önemliyken Gökhan sağ önde nasıl oynar?" ifadelerini kullandı.

"YAHU KARDEŞİM SEN VOLKAN'IN..."

Volkan Demirel konusuna da değinen Demirkol, "Diyorlar ki Volkan'ı çağırmazsan böyle olur. Yahu kardeşim sen Volkan'ın geçen elemelerde Romanya'dan Macaristan'dan yediği golleri hatırlamıyor musun? 45 metre çıkıp gol yemedi mi Volkan. 2014'e gidemediysek bunun en büyük sebebi Volkandır!" dedi.

"KENDİMİZİ KIVANÇ TATLITUĞ SANIYORUZ"

Terim ve öğrencilerinin kendilerine çeki düzen vermesi gerektiğini dile getiren Demirkol, "Asıl hezimet nedir biliyor musun? Biz sanıyoruz ki, İzlanda'da fırıncı, bakkal, bakkalın kızı oynuyor... İzlanda'nın bütün takımı ithal. Yurt dışında oynuyorlar. Hocayı tanımasam İzlanda'ya hiç bakmamış derim. Milletvekilleri, bakanlar, vali hepsi masalara yatıyor bu nasıl futbol diye. Ulan bir kere izlediniz mi İzlanda'yı biliyor musunuz nasıl bir takım? Bunların sebebi küçümseme. İzlanda küçümsenecek bir takım değil. Biz kendimizi Kıvanç Tatlıtuğ sanıyoruz ama hiç aynaya bakmıyoruz. Bir baksak neden kimsenin beğenmediğini anlayacağız..." diye konuştu.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (47)

MALATYALI:

RAKİPLER FUTBOL OYNAMAYA DEVAM ETSİNLER FATİH TERİM DE KAŞINI GÖZÜNÜ OYNATMAYA DEVAM ETSİN! BU ARADA DA TRİLYONLARI GÖTÜRSÜN BİZLER DE ENAYİ GİBİ AĞZIMIZI AÇIP ONU SEYREDELİM. . .

22
2
yanıtYanıtla
AKSU:

Bu adamı bu kadar şişirecek ne var anlamadım. Adamın başarısı ne daha önce de çuvallayıp milli takımdan kovulmadımı.

19
2
yanıtYanıtla
ayıp yani:

Fatih terimin basınd maaşa bağlayıp kendini övdüre övdüre bu hale geldiğini herkes biliyor ama basının günahlarını kimse yazamadığı için anca bu kadar.

19
0
yanıtYanıtla
MEHMET ÜZÜMLÜOĞLU:

milli takım bunlar için angarya. para yoksa adım atmaz bunlar. kendilerini güya profesyonel sanıyorlar. profesyonellik kim siz kimsiniz. ama doları top şekli verirseniz belki.

17
1
yanıtYanıtla
özürlü terim:

bizi ancak YILMAZ VURAL kurtarır. . zaten şu fatih terimde ne buluyorlar anlamıyorum. .

12
4
yanıtYanıtla
fatih baba yedinmi:

fatih teri dediğin kim. . şişirilmiş balon olunca işte böyle patlatırlar. . . sanki çok önemli bir misyonu varmış gibi alsana hava. . . . . bom. .

13
3
yanıtYanıtla
imparatorluğun çöküşü:

terim imparatorluğu çökmüştür. biz izlanda dan fark yiyecek ülkemiyiz. bu ne rezillik.

12
3
yanıtYanıtla
ramazan duru:

Fatih Terim''i şişirerek bir yere getirenler umarım terimden bir cacık olmayacağını anlamışlardır.

13
2
yanıtYanıtla
AHMET:

80 MİLYON NÜFUSLU BİR ÜLKEDEN ADAM GİBİ BİR 11 ÇIKARAMAYAN ÜLKEYE TÜRKİYE DENİR.

15
0
yanıtYanıtla
R P:

arkadaşlar bu takımın eksiği şiki şiki baba şarkısı onu bulup getirmesi lazım :)

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title