Haberler

Mehmet Ali Nuroğlu ve Eşi Mutluluğu Yogada Buldu

Güncelleme:

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi “Güzel Köylü”, renkli konusu kadar oyuncularının ilginç öyküleriyle de dikkat çekiyor. Gold Film imzalı dizinin uyuşturucu kullanmak yüzünden yargılanan başrol oyuncusu Gizem Karaca, çekimlerin yapıldığı Muğla Akyaka’ya yerleşmişti. “Güzel Köylü”de Karaca’nın eski erkek arkadaşı Kaan’ı canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu da, 4 yıllık eşi Çiçek Gülsen’le bölgede ev tutup organik bir yaşam sürmeye başladı.

EŞİ YOGA HOCASI OLDU

Nuroğlu ile eşi 2 yıl önce gece yarısı Rumelihisarı’nda bir ara sokakta kavga edip birbirlerine tokat atarken objektiflere takılmıştı. Daha sonra ise öpüşürken görüntülenen çiftin 8 ay Hindistan’da kaldığı ve oradaki ruhsal arınmanın ardından tüm yaşamlarını değiştirdikleri öğrenildi. Akyaka’da doğayla iç içe yaşayan ve düzenli olarak yoga yapan çiftten Nuroğlu’nun setin en uyumlu oyuncularından biri olduğu konuşuluyor. Oyuncunun eşinin de yoga hocalığı yaptığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mehmet Ali Nuroğlu Güzel Köylü Akyaka Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Kamer Ay:

Namaz kılmayı denesene....

2
2
yanıtYanıtla
mehmet avşaroğlu:

Vakitlerde yanında mısınız belki kılıyorlardır.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title