Haberler

Medyanın Renkleri Sarı-Lacivert

Güncelleme:

Gazetelerin spor müdürlerinin büyük çoğunluğunun Fenerbahçeli olması dikkat çekti.

Spor medyasında yıllardır tartışılan konudur gazetelerin yayın politikaları. Ne yazarlarsa yazsınlar eleştirilirler. Bir gazete birgün X takımın düşmanı ilan edilir, ertesi gün aynı gazete Y takımının da düşmanı olur. Yine bir gazete A takımının resmi yayın organı gibidir okuyuculara göre ama bir başka gün B takımının menfaatlerini gözetir yayınlarında.

Bu tartışmalara yeni bir tartışma eklemek değil tabii ki amaç. Sadece spor medyasında görev yapan spor müdürlerinin hangi takımlı oldukları gerçeğini araştırdık ve ilginç sonuçlara ulaştık. İşte o liste;

UĞUR VARDAN – RADİKAL : GALATASARAY

AYDIN BAYRAM – STAR : BEŞİKTAŞ

MEHMET ARSLAN – HÜRRİYET : FENERBAHÇE

HALİL ÖZER – HABERTÜRK : FENERBAHÇE

AHMET KONANÇ – BUGÜN GAZETESİ : FENERBAHÇE

HAKAN YAŞAR – AKŞAM : FENERBAHÇE

CAN UYGUÇ – POSTA : FENERBAHÇE

ZEKİ UZUNDURUKAN – FOTOMAÇ : TRABZONSPOR

TUNÇ ÖZGEN – TAKVİM : FENERBAHÇE

ARİF KIZILYALIN – CUMHURİYET : GALATASARAY

İBRAHİM SETEN – VATAN : FENERBAHÇE

MURAT ÖZBOSTAN – SABAH : TRABZONSPOR

GÖKMEN ÖZDEMİR – AMK : GALATASARAY

CEM ŞENGÜL – MİLLİYET : FENERBAHÇE

NACİ ARKAN – TÜRKİYE :FENERBAHCE

NECİL ÜLGEN – FANATİK : FENERBAHÇE

TEMEL YİRMİBEŞOĞLU – ZAMAN : BEŞİKTAŞ

AHMET BIYIKLI- YENİ ŞAFAK : FENERBAHÇE

Spor medyasında spor müdürlerinin takım tercihlerine bakıldığında Fenerbahçe ağırlığı ortaya çıkıyor. Bu listeye aldığımız 18 gazetenin spor müdüründen 10 tanesi Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe'den sonra medyada en etkili takım olarak Galatasaray'ı bilir herkes ama Galatasaray kadar Trabzonspor'da etkili rakamlara göre. Zira Galatasaraylı ve Trabzonsporlu 3'er spor müdürü görev yapıyor medyada hali hazırda. Listede en geride ise sadece iki spor müdürünün takım tercihi Beşiktaş'tan yana.

(Turkfutbol)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title