Haberler

Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder'i Renklerine Bağladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İmza töreninden detaylar Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder'i renklerine bağladı

Turuncu-lacivertli ekip, Altınordu'dan transfer ettiği 19 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzaladı

Medipol Başakşehir, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'dan transfer ettiği Cengiz Ünder ile resmi sözleşme imzaladı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndan düzenlenen ve İstanbul Başakşehir Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Altan ile Ahmet Ketenci'nin de katıldığı imza töreninde, 19 yaşındaki Cengiz Ünder kendisini 5 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Mesut Altan, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da ligi dördüncü tamamlamayı garantileyip, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde ettiklerini hatırlatarak, "Tekrar Avrupa'ya gitmenin şerefini yaşıyoruz. Takımımızın bu başarısından ötürü hocamıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Yetenekli bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını dile getiren Altan, "Bu transferde bize yardımcı olan Altınordu Kulübü Başkanı'na teşekkür ediyorum. Cengiz, artık Medipol Başakşehir'in başarısı için ter dökecek. Avrupa'ya oyuncu satma politikamız gereği iyi bir transfer yaptık. Gelecekte oyuncumuzu Avrupa'ya gönderebiliriz." diye konuştu.

Genç oyuncu Cengiz Ünder ise transferinde kolaylık sağladığı için Altınordu Kulübü yönetimine teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Başkanımız bana iyi bir insan olmayı öğretti. Altınordu çok büyük bir kulüp. Artık benim için yeni bir sayfa açıldı. Hocamız Abdullah Avcı'nın genç oyunculara şans verdiği için burayı tercih ettim. Yeni kulübümde başarılara imza atmak istiyorum."

PTT 1. Lig'de bu sezon 6 gol atan Cengiz Ünder, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Kaynak: AA / Spor

Cengiz Ünder Başakşehir Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title