Haberler

Medical Park Bursa'dan Uyuşturucu İle Mücadeleye Destek

Güncelleme:

Medical Park Bursa Hastanesi uyuşturucu ile mücadeleye destek verdi.

Sosyal sorumluk projesi kapsamında,Memur-Sen Bursa Şubesi'nin düzenlediği "Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Hakkında Ne Kadar Bilgi Sahibisiniz? ''konulu etkinliğe sponsor olan Medical Park Bursa Hastanesi, madde bağımlılığı ile mücadeleye katkı verdi.

Tayyare Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Medical Park Bursa Hastanesi'nin yanı sıra, Bursa Valiliği, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü,TUBİM, Memur-Sen, Bem-Bir-Sen gibi kurum ve kuruluşlar destek verdi. Bursa Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çohadar'ın da katıldığı programda, TUBİM Bursa Temsilcisi Özay Polatoğlu, "Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Hakkında Ne Kadar Bilgi Sahibisiniz?'' konulu bir sunum yaptı.

Polatoğlu, kamuoyunun gündeminde önemli yer tutan ''Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele'' konulu sunumunda, uyuşturucu ile mücadele, uyuşturucu kullanımını önleme, tedavi yöntemleri, yasal mevzuatlar ve ailelerin konu hakkında bilgi sahibi olmaları gibi konulara değindi.
Memur-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker, etkinliğe katkılarından dolayı, Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Sedat Demir'e plaket verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memur Sen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title