Haberler

Medcezir Yeni Bölümüyle İzleyici Karşısındaydı

Güncelleme:

Medcezir dizisi 52.bölümü ile izleyici karşısında çıktı. Sevilen gençlik dizisi Medcezir'in yeni bölümünden detaylar haberimizde. Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira'nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya kararlıdır.

Nadir Baktıroğlu'nun hapse girmesi herkesin rahat bir nefes almasını sağlar. Selim onu hayat boyu içeride tutacak delilleri bir bir toplarken Cengiz'in de peşinde olduğunu hissettirir. Cengiz ise Nadir'le özgürlüğünün pazarlığını yapmaktadır.

Nadir hakkındaki soruşturmanın derinleştirilmesi Sude'nin nefesini keser. Nadir'in elinde bulunan görüntüler Sude'nin Altınkoy'daki bütün hayatını mahvetmeye yeterlidir. Bu ümitsizlikle Sude, Kenan'ın tanıdık hayatına sığınır. Kenan ona kimsenin zarar vermemesi için elinden geleni yapmaya hazırdır.


Yaman'a geçmişinden gelen bir telefon Mira'nın onu kıskanmasına yol açar. Gelecekten korkmadan konuşan Yaman geçmişi konusunda da Mira'ya sonsuz güven verir.

Yaman ısrarla üzerinde durmamasına rağmen Eylül ve Mira, Elif'in de yardımıyla ona bir oyun oynamaya karar verirler. Yaman'ın tepkisinden korksa da Mert de onlarla birlik olmak zorunda kalır.

Yaman'a oynanacak oyun herkesin bir araya geleceği büyük bir partiye dönüşür. O gece Mira beklenmedik bir karar verir.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Medcezir Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title