Haberler

Marmara Radyosu'na Ödül

Marmara Radyosu, 2.Sihirli Mikrofon Ödül Töreni'nde, 'Yılın Üniversite Radyosu' seçildi.

Şişli Meslek Yüksek Okulu'nun bu yıl 2.'sini düzenlediği "Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Şişli Kent Kültür Merkezi'nde sahiplerini buldu. 2.Sihirli Mikrofon Ödülleri, radyoseverlerin beğendikleri radyoları ve radyocuları ödüllendirdi.

Kent Kültür Merkezi'nde ödül töreni öncesi bir kokteyl düzenlendi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni mutlu ve Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katıldığı törenin sunuculuğunu Spor Programcısı Ersin Düzen yaptı. Program Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için kısa bir anma videosu ile başladı. Ardından Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aynur Aydan yaptığı konuşmada, hızlı akan hayatın içinde radyoların dinlenme anları ve bizi biraz yavaşlatmayı başaran sarı ışıklar olduğunu söyledi.

Değişik kategorilerde 70 radyo ile 100'den fazla radyocunun arasından "en"leri seçmek için www.shirlimikrofon.org sitesinde oylama yapıldı. www.sihirlimikrofon.org'da toplam 700 bin oy kullanıldı ve 19 kategoride ödüller sahiplerini buldu.

Sihirli Mikrofon Ödül Töreni'ne Nükhet Duru, Kutsi Yüksek Sadakat, Metin Arolat, Emre Kaya, Tarık Mengüç, Manga Grubu'ndan Özgür Can ve Burcu Güneş de katıldı.

Ödül verilen kategoriler şöyle:

"En İyi Üniversite Radyosu: Marmara Radyosu

En İyi Radyo Konuk Programı: Duygu Özkan / Süper FM

En İyi Yerel Radyo: Baba Radyo

En İyi Şiir Edebiyat Programı: Bedirhan Gökçe / Kral FM

En İyi Arabesk Radyosu: Kral FM

En İyi Halk Müziği Radyosu: Yön FM

En İyi Tematik Radyo: Seymen Radyo

En İyi Spor Radyosu: Radyo Spor

En İyi Radyo DJ'i: Afrikalı Ali /Kral FM

En İyi Radyo Şov Programcısı: Serdar Gökalp / Best FM

En İyi Slow Müzik Radyosu: Joy Türk FM

En İyiRadyo Haber Spikeri: Mehmet Can / Radyo 7

En İyi Yapımcı: Polat Yağcı

En İyi Yabancı Müzik Radyosu: Pal Station

En İyi İnternet Radyosu: Radyo İstanbul

En İyi Türkçe Remix Programı: Clup İstanbul / İstanbul FM

En İyi Pop Radyosu: Süper FM

En İyi Konuşan Radyo: Radyo 7

En İyi Radyo TV Sunucusu: Kadir Çetin / Son FM - Radyo 24

En İyi Haber Radyosu: NTV Radyo". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül İstanbul Marmara Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title