Haberler

Sırp Taraftar Marko Cinayetinde 5 Taraftar Gözaltında

Güncelleme:

Galatasaray-Kızılyıldız basketbol karşılaşması öncesi çıkan olayda ölen Sırp taraftar Marko İvkoviç cinayeti ile ilgili polis 5 Galatasaray taraftarını gözaltına aldı.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında oynanan Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesi çıkan olayda, kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybeden Sırp taraftar Marko İvkoviç cinayeti ile ilgili polis ulaştığı bir görüntü üzerinden belirlediği 5 Galatasaray taraftarını gözaltına aldı.

(Bıçaklanarak öldürülen Marko İvkoviç)

İSİMLERİ BELİRLENEN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde kurulan 4 ayrı özel ekip tarafından araştırılan Marko İvkociç cinayetiyle ilgili polis kritik bir görüntüye ulaştı. Görüntü olay yerini uzaktan gören bir noktadaki kameradan çekilmişti. Kameranın uzak bir noktada oluşu, ortamın karalık olması ve taraftarların ellerinde yanan meşaleler nedeniyle yüz görüntülerini netleştirmek için özel bir çaba harcandı. Görüntü saatler süren çalışmayla netleştirildi. İvkoviç'in öldürüldüğü noktada yüzleri belirlenen taraftarların kimlikleri belirlendi. İsimleri belirlenen 5 kişi ekipler tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürülüğü'ne getirildi.

500 SAAT GÖRÜNTÜ İZLENDİ

500 saatlik kamera görüntülerini tarayan emniyet, soruşturmayla ilgili Sırp yetkililere de bilgi verildi. Asayiş şubesinde oluşturulan özel ekip ve onlarca polis 500 saat görüntü izledi.

MARCO'YU BIÇAKLAYAN KİŞİNİN OLUP OLMADIĞI NET DEĞİL

Gözaltı sayısının artacağı belirtilirken, 5 kişi arasında İvkoviç'i bıçaklayan kişi olup olmadığı ile ilgili bir netlik olmadığı, sorgu ve araştırmanın ardından katil zanlısının netleşeceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Liv Hospital Marko İvkovic Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

SonerMobil-IOS:

GS değildir onu yapan kesin fenerlidir

3
13
yanıtYanıtla
kadirmobilWeb@haberler.com:

Kimsede demiyor Olay olali 2-3 gun oldu polis 500 saat goruntuyu nasil izledi diye ...

13
2
yanıtYanıtla
zafer:

Suçu olmayan insanların üzerine suçu yıkmayın.

6
1
yanıtYanıtla
SeLoMobil-IOS:

Hani kendi aralarinda kavga edip biçaklanmişti?memleketin geldiği hale bakin gs Lilar gsliyı koruyor oysa kim yaptiysa Allah belasini versin demelilerdi ama kana susamiş Burak yildirim mühendis Oktay leeds taraftarlari ve diğerleri katiller hep gs neden??

1
3
yanıtYanıtla
gfb1907mobilWeb@haberler.com:

Hala bu cinayeti savunan gsliler utansın.

2
2
yanıtYanıtla
Erdal Mobil-IOS:

Deydimi hayatınızı karartmaya yazık be kurtarsın sizi tutuğunuz takım

3
0
yanıtYanıtla
mulayim erdemMobil-ANDROID:

24*3(gun)=72 saat . tebrikler 72 saatte 500 saat goruntu izlediginiz icin

1
2
yanıtYanıtla
Murat:

Senin gibi öküzler anlamaz hesaptan. 10x polis 50 saatten ne yapar?

yanıt1
yanıt0
ock:

Şimdi bunlar utanmazsa çıkıp gs. forması giymiş FB. liler yapmıştır derler. . . . . . . . Bunlar ne de olsa TC. de temiz ahlaklı kulübün taraftarları. . . . . . . . . Tc. de cinayet işledikleri yetmedi şimdi artık perçinlediler uluslar arası arenaya çıktılar. . . . . . . . . Şımartın bakalım daha ne kadar şımartacaksınız. . . . . . . Aynı olayı FB. liler yapsaydı şimdi dünya ayağa kalkmıştı. . . . . . Ganimet bulmuş define avcısı gibi bütün basın camia üzerine çökerdi. . . . . . Olay gs taraftarı olunca ortalık tısssssss. . . . . . . Sus pus. . . . . . . .

2
1
yanıtYanıtla
rizeli:

bu gs yi dünya arenasından sileceksin, hep vukuat hep vukuat. . . çok şımardılar, yaptıkları yanlarına hep kar kaldı, azdılar, türkiye yi dünyaya barbar gösterdiler, bakalım sevgili abileri platini bu olayları hangi gözle seyredecek, yoksa gs yi 5 yıl yasaklamaktan vazmı geçeçek. . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title