Haberler

Manevra Yapan TIR Sürücüsü, Eşini Ezdi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde TIR şoförü Köksal Sönmez, evlerinin önünde manevra yaparken eşi Aysel Sönmez'i ezerek ölümüne neden oldu.

Kocaeli'nin merkez Körfez İlçesi'nin Tütünçiftlik Güney Mahallesi Kazım Ayvaz Sokak'ta TIR sürücüsü Köksal Sönmez, manevra yaparken eşi Aysel Sönmez'i ezdi. Olay şöyle gerçekleşti; semtteki kedilere her gün yiyecek veren Aysel Sönmez ,dışarı çıktıktan bir süre sonra, TIR şoförü eşi Köksal Sönmez de TIR'ı çalıştırdı. Kısa süre sonra da, manevra yapmak isterken, aracın akrasında kedileri besleyen eşini farketmeyince onu ezdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çevredekilerin bağırmaları üzerine aracı durdurup inen Köksal Sönmez, eşini ezdiğini anlayınca sinir krizi geçirdi. Gözaltına alınan sürücü Köksal Sönmez ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

samimi:

ALLAH cc ölen vatandaşımıza rahmet etsin yakınlarının başı sagolsun

50
0
yanıtYanıtla
Emrah dirik Mobil-IOS:

Manevra fırsat olmuş galiba tır şöförüne ...

1
26
yanıtYanıtla
ADANALI:

BENCE NUMARA KADINDAN KURTULMAK İSTEMİŞ

0
27
yanıtYanıtla
21 bela diyarbakır:

kader işte ecel gelince kimin öldürdüğünün hiç bir önemi olmuyo allah ailesine kocasına sabır versin amin allah rahmet eylesin!!!

21
2
yanıtYanıtla
EMRULLAH GÜVENER:

rabbim mekanını cennet eylesin eşinede diyecekpek bir söz kalmıyor bi yerden eşinin katili oldu diğer taraftanda eşi vefat etti Allah yar ve yardımcısı olsun geride kalanlara sabır versin.

19
1
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Bu ne talihsiz bir olaydır bole kaderin ...

13
6
yanıtYanıtla
stockholm Mobil-ANDROID:

ölumu hatat arkadasinin elinden oldu cok aci bence??

18
1
yanıtYanıtla
Karabela,Mobil-IOS:

Ayıp ulan kurtuldu kasten yaptı lafları, ecelı gelenın gözünün önüne perde ıner görmezmıs, onun ecelıde öyleymıs, Allah her ınsana dogru ölüm versın

12
0
yanıtYanıtla
eliff..mobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin aileye sabır diliyorum.

11
0
yanıtYanıtla
Corç:

Yahu trilyonları verip tır alıyorsunuz ekranı dahil 700 liraya bir geri görüş kamerası taktıramıyorsunuz veya 500 liraya bir arka sensör taktıramıyorsunuz hem insanların canı gidiyor hem malınızdan kat kat zarar ediyorsunuz.

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title