Haberler

Manchester City, Messi İçin 250 Milyon Euro'luk Teklif Yapacak

Güncelleme:

İngiliz gazetesi The Sun, "Manchester City, Messi'nin serbest kalma maddesi olan 250 milyon Euro teklif yapacak ve Arjantinliyi kadrosuna katacak." yazdı.

Son haftalarda Avrupa'nın transfer gündeminde Lionel Messi var. Arjantinli yıldız, ilerleyen yıllarda Barcelona'dan ayrılabileceğinin sinyallerini vermiş ve iddialar bir bir ortaya çıkmıştı. Bunlardan en sonuncusu ise İngiliz gazetesi The Sun'dan.

250 MİLYON EURO'LUK MADDEYİ KULLANACAKLAR

Gazetenin Messi'nin babası ve menajeri Jorge Messi'ye dayandırarak verdiği habere göre, Manchester City, 250 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini kullanarak yıldız oyuncuyu renklerine bağlamaya çalışacak. City'nin Messi'ye vergiler hariç haftada 300 bin sterlinlik maaş önereceği de iddialar arasında.

MESSİ NE DEMİŞTİ?

"Sezon sonrasını birlikte göreceğiz. Her ne kadar kulübümde sonsuza kadar kalacağımı önceden söylesem de bazen işler istediğiniz gibi gitmez. Futbolda her şey çok hızlı değişiyor ve bunun önüne geçilemiyor. Kulübümde yaşanan durumlar biraz karışık."

REKOR KİMDE?

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Galli futbolcu Gareth Bale, 2013/14 sezonunda 94 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e gitmiş ve gelmiş geçmiş en pahalı transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Lionel Messi The Sun Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

RECEP:

MANCHESTER CITY BİR İNGLİZ FUTBOL KULÜBÜDÜR. VE ŞUANKİ SAHİBİ ARAP İŞADAMI SHEİKH MANSOUR BİN ZAYED AL NAHYAN İSİMLİ ŞAHISTIR. DÜNYANIN HEMEN HER ARAP ÜLKESİNDE İNSANLAR YOKSULLUKLA SAVAŞLARLA VE SIKINTILARLA MÜCADELE EDERKEN. BU ADAMLARDA PARALARINI ALTIN KAPLAMA ARABALARA SON MODEL TASARIM UÇAKLARA VE AT YARIŞLARINA VEDE BÖYLE UÇUK RAKAMLARLA FUTBOL TRANSFERLERİNE YATIRIRLAR. GEL GELELİM FİLİSTİNDEKİ MAZLUMLAR SEFALET ÇEKSİNLER SURİYE IRAKTAKİ MAZLUMLAR ÇİLE ÇEKSİNLER BUNLARIN NE KADAR UMRUNDADIR. SOYUM ARAP DİYECEKSİN. PEKİ ALLAH C. C AHİRET MİZANI KURULDUĞUNDA VE SORGU BAŞLADIĞINDA BUNUN HESAPLARINI NASIL VERECEKSİNİZ. EY BU DÜNYADAKİ SARAYLARIN KÖŞKLERİN SAHİBİ OLANLAR. UNUTMAYIN. KRALLARIN KRALI ALLAH C. C. HAZRETLERİDİR. YÜCELERİN EN YÜCESİ ODUR. ALLAH HERŞEYE KADİRDİR.

57
2
yanıtYanıtla
israf bemobilWeb@haberler.com:

Araplarda 3 gram akil yok

18
3
yanıtYanıtla
YUH YANIMobil-IOS:

Bence degmez Dünya Sampionu olmayan Takima oyuncu bu Para etmez. Mesut Özil eder 250 millyon euro. Adan genç ve Dünya Sampionu oldu Takimi.

5
13
yanıtYanıtla
Ebu Tarık Mobil-ANDROID:

Messi ingilterede başarılı olamaz

4
5
yanıtYanıtla
MEMOmobilWeb@haberler.com:

Pilli azalmış bence satsın barcelona

7
2
yanıtYanıtla
Beyhan bakici Mobil-IOS:

Allah hesabini sorar bu kadar insan ac araplar parayi saciyor allah akil versin

7
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Bi messi değil :)

3
2
yanıtYanıtla
kenanmobilWeb@haberler.com:

Adam barca ile 3 defa samp. Ligi sampiyonu oldu,,,5,6 defa lig sampiyonu,,,el clasicolarda reali perisan etti,22 yada 23 golu var reale..artik ingilterede oynamasi lazim....

3
0
yanıtYanıtla
[S]:

Arap Tertden Oku Para : ) [ Yapılmış küçük işler, planlanmış büyük işlerden çok daha iyidir. ]

2
0
yanıtYanıtla
bdzMobil-IOS:

Nereye giderse gitsin bizene parayı bizim veriyoruz habere bak

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title